Günün Sözü ?

"Eğer imtihan oluyorsanız, Bu Allah(c.c)'ın sizi unutmadığının müjdesidir..."
Hz. Mevlana

Allah;
Yarın yanımızda olmayacak insanı bugün karşımıza çıkarmasın.

- Amin.

Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde ‘ölüden değil, diriden kork’ demişti. Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı.
Özdemir asaf
Ama bunu bana annem.de çok söyler. ....

Sana seni seviyorum dediğim kadar, Anneme peki anneciğim deseydim; Hazırdı cennetteki yerim.

Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere… yüreğimin değmiş olması.

S’onsuzluk istemiştim ben aslında; ama S’yi biraz sessiz söylemişim galiba.

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum.

Küçükken aldığım dışı güzel, İçi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. Aranızdaki tek fark; O elmalı, Sen ise el’malı.
Özdemir asaf

Son düzenleme:
Eğer gerçeği gerçekten bilmek istiyorsan, yaşamında bir kez olsun bütün şeyler hakkında şüphe et.

İyi kitaplar okumak, geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir
Descartes
Konuşmaya değer insanlarla konuşmazsan insanları, konuşmaya değmez insanlarla konuşursan kelimeleri yitirirsin. Sen öyle biri ol ki ne insanları, ne de kelimeleri yitir.
Konfüçyüs

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.
Mevlana
Bil ki.. Domuzların önüne elmaslar serilmez, mücevherden ancak sarraflar anlar başkası bilmez, ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da, sana bakan kör ise kendini camdan sanma. Mevlana

Cehalet insanı çirkinleştirir.Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek cevabım vardır.Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye. Mevlana

Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin.şems i tebrizi

Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma.Şems i tebrizi

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.şems i tebrizi

Son düzenleme:
Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir.

Başarılı bir insan olmaya çalışmayın; değerli bir insan olmaya çalışın. Başarılı insan, hayattan verdiğinden fazlasını alır. Değerli insan ise, hayattan aldığından fazlasını verir.

Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da her şey birer mucizeymiş gibi.

Azim paha biçilmezdir: "Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum."
Hepsi albert einstein

Günlerce sayıklanan şarkılar gibi adını sayıklıyorum..!
Belki Sen bilmiyorsun ama ben Seni çok özlüyorum..!

>>Serdar Tuncer

Ve zamanı geldiğinde;
Rabb'in sana gönlündekini verecek ve
Seni hoşnut kılacak..!

Duha Suresi, 5.Ayet

"17. kural: Esas kirlilik dışta değil içte, kisvede değil kalpte olur. Onun dışındaki her leke ne kadar kötü görünürse görünsün, yıkandı mı temizlenir, suyla arınır. Yıkamakla çıkmayan tek pislik kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir."

Şems (40 kural)

Kendine bu saygısızlığı yapan kadına, herkes her saygısızlığı yapar !

"Gelecekten en büyük beklentim;
Geçmişte bıraktığım insanlarla bir daha hiç karşılaşmamak..."

"Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme." - Paul Auster

Allah de ve sus!
Başka hiçbir şey söylemeye değmez.

- Necip Fazil Kisakürek

“Geleceği merak etme, nasıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek.”

- Balzac

"Allah'ım..
Gönlümde olanı, 'hakkımda hayırlı';
Hakkımda hayırlı olana da, 'gönlümü razı' eyle.."

- Hz. Ali (r.a)

Amiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…