Günün Sözü ?

"Abarttığın kadar da güzel gülmüyorum, dedi kadın. Kadının yüzünü avuçlarının arasına aldı adam ve dedi ki; hatun, sen gülünce zaman duruyor be."

nereden alıntı bilmiyorum. ama çok hoş :)

"Abarttığın kadar da güzel gülmüyorum, dedi kadın. Kadının yüzünü avuçlarının arasına aldı adam ve dedi ki; hatun, sen gülünce zaman duruyor be."

nereden alıntı bilmiyorum. ama çok hoş :)

Gerçekten çok hoş bana birini anımsattı :)

Bırak bütün insanlar seni tanısın ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın. İnsanlar sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler.Benjamin franklin
Mutlu olmanın iki yolu vardır: ya arzularımızı azaltmak, ya da imkanlarımızı çoğaltmak....B. franklin
Evlenmeden önce gözünüzü dört açın, evlendikten sonra birini kapatın... :) Çok güldüm B.franklin

''Söyle ey Yâr!
Hüznümü sana nasıl arzetmeliyim?
İçinde sen geçen cümleleri ezber mi etmeliyim?
Derdi heybeme yükleyip yitik diyarlara mı gitmeliyim?
Hasretini sabırla bertaraf mı etmeli;
Yoksa bu hasrete şükrü mü öğretmeliyim?
Söyle ey Yâr! Seni nasıl yâd etmeliyim?
Lâl değmeli dilime belki,
Yüreğime seni söyletmeliyim..

Yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar. İnsan; alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.

Yahya Kemal Beyatlı

Son düzenleme:
"Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma.. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan hal ehli olandır..." HZ. MEVLANA

Zamanla anlıyor insan;
Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır.
Küsken barışmak, ayrıyken kavuşmak, suskunken konuşmak bayramdır...!

Ey sevgili...!
Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerde şarap olmuşuz, başka hayallerde harap olmuşuz...

>>Mevlana

İnsanlar vardır;
Gelip geçerler hayatlarımızdan...
Kimi depremlerle gider, kimi fırtınalarla...
Ben kalanlardan yanayım...
Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim...
Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını...

>>Şems-i Tebrizi

"Tek kişilik yalnızlıktan bir şikayetim yok Allah'ım! İki kişilik yalnızlıktan sana sığınırım."

Önünden geçen her kızın kalçasına bakana kadar;arada bir açıp kendininkine bak "bir kadınla bir ömür geçirecek göt var mı bende diye"

Hayat böyle bir şeydi işte, kimileri yokken bile var gibiydi, kimileri elimizi tutarken bile yanımızda değildi.

"Bir gün aradığın insanı hayatına alırsan sakın ona nefesim deme! Aldığı her nefesi geri veriyor insan..."

"Biz hayattan daha çok şey beklemeliyiz. Yanlış yapana sesimizi çıkartmalıyız. Eleştirmeliyiz. Değiştirmeliyiz. Yok saymak bize zarar verir." Doğan DURU

"Çalıştım. Gerekeni yaptım. Baktım. Evde baktım sadece... Attım hafızaya. Beyin bedava... Bedava yaa taşıyorum niye hammalık yapıyim?" İsimsiz Kahraman

Alinganlik, herseyi k.cindan anlama sanatidir.

Bunun da yazari ve hatta kahramani benim. :)

X