• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

$548902_510710415656544_1648088678_n.jpg

Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla engin rahmetinin kapısına dayanıyor, şu mübarek Regaib gecesinde bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz.

İkiyüzlülüğü, dalkavukluğu beceren, iftirayı da becerir. Napolyon

İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır. Cenap Şehabeddin

İnsan iftirayı ancak önem vermemekle yenebilir. İftira edileni değil, edeni kirletir. The Circle

Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir. Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir.Mevlana

Gerçek kokusuyla, ahmağı kandıran yalan sözün kokusu, miskle sarımsak kokusu gibi, söz söyleyenin soluğundan anlaşılır.Mevlana

Yalan söyleyen herkes mutlaka nefsinin alçaklığını ortaya atmıştır.CAHIZ

Bazı insanlarla Yüzleşmek Zordur;Haksız çıkarsın

Çünkü Onların Galip Gelecekleri İkinci Bir Yüzleri Daha Vardır.

Dışarıdan nasıl göründüğümün bi önemi yok...İçerden görebilenler yetiyor bana ...! Beni dışardan yargılayanlara sözüm yok...ZATEN DIŞARDA KALMALARI YETER ONLARA...!

Araştırmalara göre ; İnternette tanıştığı biriyle konuşan kadınlar, erkeklerin katil olmasından korkuyormuş. Erkekler ise kadının şişman olmasından
Kasap et derdinde, koyun can derdinde... :1:

..ve Kalp, öylece geride kaldı... Acılı ve Yarım...
Dilinde de hazin bir Dua;"Beni yakanı yakma Allah'ım..!"

Hz.Mevlana

Mesafeler birleştirdi bizi bir de sözler, razı olma sessizliğe biliyorsun, seni seviyorum.

Nazım Hikmet Ran

Ne güzel şey hatırlamak seni; bir mavi kumaşın üstünde unutulmuş olan elin ve saçlarında vakur yumuşaklığı canımın içi İstanbul toprağının. İçimde ikinci bir insan gibidir seni sevmek saadeti.

Nazım Hikmet Ran

Back