Günün Sözü ?

Benim ölümüm benden çok seni ilgilendirir. Senin ölümün de senden çok beni.
Ve bu kimseyi ilgilendirmez.

Özdemir Asaf

Sevgili günlük uzun süredir yazmıyorum sanırım artık daha iyiyim, daha mutluydum bugün gülmeyi özlemişim:))Besmele çakıp sabahın ilk güneşiyle yeniliyorum kendimi... geçmişi temizleyip, hayallerimle mutlu olacağım:))Buna inanıyorum çok az bir zaman kaldı istediklerime ulaşmaya..Gelecek bana beklediğim şey, o gelmezse ben ona giderim.Kaçarı yok eninde sonunda kavuşuyorum ona:))Birde bu zamana kadar boş oturdum mecburiyetten hiç çalışma yapmadım hayallerim için bir kez deneme yaptım olur gibiydi bu kez daha sağlam basıyorum çünkü önümdeki tek engelde kalkmış olacak:))Çalışma zamanı geldi artık yavaş yavaş başlıyorum:))Tek korkum sonuna geldiğimde yorulmuş olarak bakmak hayata...Tek korkumuda atıp yorulmuş olarak değilde gurula,başarıyla bakacağım.Birde aşk olursa güzel olur tabi buda var hayallerimin içinde bu yazdıklarım aşk içinde geçerli))

Don Kişot olmak için yola çıkan pek çok insan, evine Sanço Panço olarak döndü.

Son düzenleme:
Ahlakı güzel olan insan her yaşta güzeldir. (Hadis-i Şerif)
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) doğum günün kutlu olsun.

Yaşamak güzel şey doğrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnın
Yani kendinden korkmuyorsan
Kimseden korkmuyorsan dünyada
Dostuna güveniyorsan

İyi günler bekliyorsan hele
İyi günlere inanıyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey doğrusu.

Melih Cevdet Anday...

Özlem kapıda yine, zarf zarf akıyor kapımın altından, gülümsemen bırakmıyor gözlerimi, üzerimde olacakların rehaveti, nasıl oldu bilmiyorum, bilen var mı?

Cemal Süreya

Kim bilir belki bu kadar sevmezdik birbirimizi, uzaktan seyredemeseydik ruhunu birbirimizin.
Kim bilir felek ayırmasaydı bizi birbirimizden, belki bu kadar yakın olmazdık birbirimize.

Nazım Hikmet Ran

Tebessüm bedavadır. Hem sadakadır. Öyle buyuruyor Hz. Peygamber. Bir müminin mümine tebessümü sadakadır. Hem tebessüm, tehlikeli değilim ben demektir. Benden sana zarar gelmez. İçten gelen tebessüm her yüze yakışır, her fotoğraf karesinde güzel durur. Ve bir ömre bedeldir. Esirgemeyin tebessümünüzü, ne var yani, bir tebessüm etsen… Tüm yüzlerde bir çiçek açarsa hayat daha güzel ! Tebessüm, çiçeklerin gamzesidir. Her gülümsediğinde bir çiçek açar.

En derin yaralarla başlar en derin gülücükler... En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı... En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı...

F. Nietzsche

Eklentiler

• $13926_453855458027888_1954624407_n.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 24
Ardına baktığında hatırlanan, Yaşanan güzellikler olsun. Duygularına kulak ver, Gayretin sevmeye sevilmeye olsun. En zor anlarında gıdan Umutların olsun.. En zor durumlarda hayat kaynağın Sevgi olsun.. Gününüz gönlünüz mutlu ve neşeyle coşsun.. Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın.

Diyorlar ki dost acı söyler. Acıyı söyleyene dost denilmez ki! Seni sevmeyen acı söyler. Dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler.

Şemsi Tebrizi

Konuşma yeteneği olmayan hayvananların bizlerle en büyük iletişimi gözleridir.
Mutlulukları,korkuları,minnettarlıkları,sevinçleri,hayatlarına anlam katmış tüm değerleri!
Bakmak değil tabi tüm mesele,işin özü görebilmekte!

Onları fark ederek, hayatlarında bir fark yaratın!

Kim bilir ne güzel görünürsün sevgilim; bir sabah vakti kapını çalsam, uykudan uyandırsam seni.

Turgut Uyar

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma, bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma.
Görmen gerekiyorsa birini git yanına, okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini.
Hayat çok zalim, an gelir; elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden.
O zaman istesende; dokunamaz, göremez, gidemez, söyleyemez olursun.

Can Yücel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…