• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

bir bilgeye sormuşlar :
''bir insanın zekasını nereden anlarsınız?''
''konuşmasından ''diye cevap vermiş.
''ya hiç konuşmazsa ? '' demişler;
''o kadar akıllı insan yoktur ki....''

hiç kimse basari merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistir.
s.keth moorhead

Erkeğin yaradılışında sevmek yoktu.
Ona Aşkı öğreten kadındır...

Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mes’ut değil...(Balzac...)

Gökler temizdir, yerlerse çamur.
Gökleri isteyen ışığı bulur.
Yerde kalansa çamurda yürür.

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur.
(Hz. Mevlana)

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...

İstediğiniz kadar yüksek sırıklar üzerine çıkın. Her koşulda kendi bacaklarınızla yürüyeceksiniz.

Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma !

$554751_641822669167908_618049227_n.jpg

Back