• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Çok sevdiğin, gözünden sakındığın insan kırdı mı bir kere seni, sonra ne yapsa geçmez o içindeki burukluk. Geçti dersin de geçmez işte.

"Hayat çoğu zaman böyledir: Sevdiğin başka, sevenin başka!" /Feridun Düzağaç/

Nasıl görünüyorum başkalarına? Soğuk, sevimsiz, kendini beğenmiş ya da çekingen ve sinik mi? Önemi yok? Aslında o kadar kötü biri değilim. Onların ilkesi, ne olursa olsun iyi ve mutluymuş izlenimi bırakmak. Oysa bu gereksiz bir yorgunluk ve aşırı alçakgönüllülük olarak görünüyor bana.

İnci Aral

Son düzenleme:
Hava soğuk, sabah oluyor uyanır uyanmaz yanımda aradığım hangimiz sen misin yoksa ben miyim ?

Attila İlhan

Giydikçe açılır" diyen tezgahtar "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför ve "zamanla unutursun" diyen arkadaş Bunların hepsi aynı örgüte üye... :)

SunayAkın

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken. nasıl anlatılır ki sensizlik!

Sunay Akın

Tenine dokunabilmek mi ? Haşa ! Gözüm göz menziline girsin yeter ! Hadi düş düşlerime, Tutmayana Aşk olsun.

Sunay Akın

Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin.. ama elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle birşey seni sevmek.

Sunay Akın

Aramıyorum.. Ne bebeklik , Ne çocukluk günlerimi , Neden arayayım ? O günlerde sen yoktun ki. :(

Sunay Akın

Hangi odada uyuduğunu eve kaçta geldiğini pijamanın rengini hangi kanalları sevdiğini her gün dudaklarını öpen yalan malı sevgilini buradan çok net görüyorum ve gördüklerim sevgi değil:)

-CANFEZA ORHAN GÜL.

''Sol yanımda gizlenen bir sevgi var;namahrem.''

''Ters döner bu dünya gözleriyle güldüğünde,bir anlarım onsuzluktan öldüğümde.''

''Özledim gözlerini beş dakika uyan az,çok değil gözlerinin kabesinde bi namaz.''

''Erkek olmak çare değil kaçamazsın ağlamaktan.''

''Erkek dediğin harcamamalı karakterini nazla.''

-CANFEZA ORHAN GÜL.

Mozart'ın son sözleri: Ölümün tadı dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum.

Umudun var mı sorusuna "Umut Allah'tan..." cevabını verdiren Rabbim yardımcımız olacaktır.. Şüphesiz..

Back