- 6 Mart 2013
- 142
- 66
- 323
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #10.281
-"Hayır" demesini bilmeyen kişi güçsüz kişidir.
"Hayır" demesini bilmeyen kişinin "evet"inin de anlamı yoktur."
"Hayır" demesini bilmeyen kişinin "evet"inin de anlamı yoktur."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; Bir kez daha dene...
"Bir daha aşık olmayacağım dersin, sonra biri gelir seni kocaman kahverengi gözleriyle kendine aşık eder. Öylece kalırsın." (Cashback)
"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir." (Gujjar)
"En iyi dostluklar, 'Sana ilk başta çok pis gıcık olmuştum.' demeyle başlar." (Anonim)
"Hayatta bana 'Hayır!' diyen herkese çok teşekkür ederim. Onların sayesinde kendim yapmayı öğrendim." (Albert Einstein)
"Hayat kısa.. Kuralları yık, kolay affet, yavaşça öp, kalpten sev ve; Yüzünü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtını dönme." (Hz. Mevlana)
"Kız çocukları ilk barbie bebekleri sever, erkekler ise arabaları.. Yaşlar ilerledikçe, işler tam tersine döner." (Anonim)
"Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiç biri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz." (Paul Auster)
"Mutlu olduğunuzda gülümseyin. Mutsuz olduğunuzda da gülümseyin. Her şey düzelecek, sadece gülümseyin." Katy Perry