• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

-"Hayır" demesini bilmeyen kişi güçsüz kişidir.
"Hayır" demesini bilmeyen kişinin "evet"inin de anlamı yoktur."

..........................;Deger verdigin insan senin degerini bilmiyorsa birak kendi degeriyle kalsin........................................

Son düzenleme:
çok hoşuma gitti

Eklentiler

• $544314_465114706892446_1977316098_n.jpg
    $544314_465114706892446_1977316098_n.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 18
"Bir daha aşık olmayacağım dersin, sonra biri gelir seni kocaman kahverengi gözleriyle kendine aşık eder. Öylece kalırsın." (Cashback)

"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir." (Gujjar)

"En iyi dostluklar, 'Sana ilk başta çok pis gıcık olmuştum.' demeyle başlar." (Anonim)

"Hayatta bana 'Hayır!' diyen herkese çok teşekkür ederim. Onların sayesinde kendim yapmayı öğrendim." (Albert Einstein)

"Hayat kısa.. Kuralları yık, kolay affet, yavaşça öp, kalpten sev ve; Yüzünü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtını dönme." (Hz. Mevlana)

"Kız çocukları ilk barbie bebekleri sever, erkekler ise arabaları.. Yaşlar ilerledikçe, işler tam tersine döner." (Anonim)

"Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiç biri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz." (Paul Auster)

"Mutlu olduğunuzda gülümseyin. Mutsuz olduğunuzda da gülümseyin. Her şey düzelecek, sadece gülümseyin." Katy Perry

"Bir daha aşık olmayacağım dersin, sonra biri gelir seni kocaman kahverengi gözleriyle kendine aşık eder. Öylece kalırsın." (Cashback)

"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir." (Gujjar)

"En iyi dostluklar, 'Sana ilk başta çok pis gıcık olmuştum.' demeyle başlar." (Anonim)

"Hayatta bana 'Hayır!' diyen herkese çok teşekkür ederim. Onların sayesinde kendim yapmayı öğrendim." (Albert Einstein)

"Hayat kısa.. Kuralları yık, kolay affet, yavaşça öp, kalpten sev ve; Yüzünü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtını dönme." (Hz. Mevlana)

"Kız çocukları ilk barbie bebekleri sever, erkekler ise arabaları.. Yaşlar ilerledikçe, işler tam tersine döner." (Anonim)

"Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiç biri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz." (Paul Auster)

"Mutlu olduğunuzda gülümseyin. Mutsuz olduğunuzda da gülümseyin. Her şey düzelecek, sadece gülümseyin." Katy Perry

Hepsi çok çok güzel hele çocuklukla ilgiliyi okuduğumda kendimi anımsadım güldüm, hepsi ayrı ayrı anlamlı.Bu güzel paylaşım için teşekkürler canım....

Ne güzel demiş Mevlana ! 'sen' çiçek olup etrafa gülücük saçmaya söz ver. Toprak olup seni Başının üstünde taşıyan bulunur elbet..

Gidebilirsin yada beni unutabilirsin.
Ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer,
hiç olmamışsın gibi davranırım! Kıvranırsın..

Yılmaz ERDOĞAN

Ne zaman pişman olursun biliyor musun?
yarım bıraktığını başkası tamamladığında...

Gözlerin gözlerime değince..
Felâketim olurdu ağlardım..

NAMAZ yok.. ABDEST yok.. KURAN yok..Şeytan bana dokunmaz diyor.. Şeytan sende cirit atıyor Haberin yok..

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukardan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin,
seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine...

Kahraman Tazeoğlu

"Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. Ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik; Sevgi sadece yürek ister." /Can Yücel/

Back