• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Üzülme yalnızsan yakışıklısın, yalnızsan güzelsin; boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye..

Hep saz çalıp şarkı söyleyen ağustos böceğinden yana oldum; o çalışkan karıncaya hala gıcığım.

"Kafana çivi çakmayı bile düşündüm. Ama daha kötü bir şeye karar verdim; Seni görmezden geleceğim." /The Libertine/

İnsanlardan nefret etmiyorum, sadece onlar etrafımda olmadığında daha iyi hissediyorum.

Yaşlılığımla ilgili tek hayalim: adres soran insanlara kısık gözlerle bakıp “şimdiye kadar oraya giden hiç kimse geri dönemedi evlat” demek.

Gözleri normalde kahverengiymiş, ama ağladığında yeşil oluyormuş, denize girdiğinde mavi geceleri kırmızı.. Göz değil bukalemun.

Çok zor değil inan. Gözlerimin taa içine bakıp seni seviyorum demek. Hatta çok kolay beni sevebilsen ve gözlerimin taa içine bakabilsen.

İkimiz de bir halta yaramayız. Ne sen sevilmeyi biliyorsun, ne de ben senden vazgeçmeyi.

Romantik filmler başlarken "Bu filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür. Gerçek hayatla bir ilgisi yoktur." yazılmalı.

insanların ne düşüneceğini önemsemeden saçmalamak dünyanın en rahatlatıcı şeyi.

Gu Jun Pyo: O kadar meşguldüm ki 3 gün 13 saat boyunca beni aramadığının farkına bile varmadım

Back