How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Günün Sözü ?

aslında herkes ''dahidir''
ama siz kalkıp bir balığı,ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız , tüm hayatını ''aptal''olduğuna inanarak geçirir.

albert einstein

Sabah erkenden binbir emekle yaptğı makyajı, akşam hiç düşünmeden silen bir varlık, sizlerimi silemiyecek ?
- Yapmayın beyler... Kandırmayın kendinizi:51:

yaşlı çifte sorarlar: tam 65 yıl nasıl evli kaldınız?
_ bizim zamanımızda bir şeyler kırıldığında tamir edilirdi,çöpe atılmazdı.

Albert Einstein Sözleri

Mutlu Olmak Istiyorsan, Bir Amaca Bağlan; Insanlara Ya Da Eşyalara Değil.
Dünya; Kötülük Yapanlar Değil, Seyirci Kalıp Hiçbir Şey Yapmayanlar Yüzünden Tehlikeli Bir Yerdir.
Hayatı Yaşamanın Iki Yolu Vardır: Biri Hiçbirşeyin Mucize Olmadığını Düşünmek, Diğeri Herşeyin Mucize Olduğunu Düşünmek.
İnsan Aklın Sınırlarını Zorlamadıkça Hiçbir Şeye Ulaşamaz.
Bir Insanın Zekası Verdiği Cevaplardan Değil; Soracağı Sorulardan Anlaşılır...
Takdir Ediliyorsan Değil, Taklit Ediliyorsan Başarmışsın Demektir.
Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana Da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim.
Küçük Mevzularda Gerçeği Ciddiye Almayan Birine, Büyük Mevzularda Da Güvenilemez.
İnsan Savaş Gibi Inanmadığı Bir Şey Için Acı Çekeceğine, Barış Gibi Inandığı Bir Dava Uğruna Ölse Daha Iyi Değil Mi.
İnsanı Ayakta Tutan Iskelet Ve Kas Sistemi Değil, Prensipleri Ve Inançlarıdır.

Ben Ernesto'ydum Sadece Ernesto, Sizde Sadece Birşey Olarak Var Olursunuz.Che Olmayı Kendim Istedim, Sizde Inanırsanız Olursunuz, Inanırsanız.
Arkamdan Konuşmaya Devam Et. "Çünkü Karşıma Çıkacak Kadar Büyük Değilsin" .
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
Hayatta Öyle Seçimler Yap Ki; Kazandığın Şeyler, Kaybettiklerine Değsin..
Eğer Birgün Beni Başım Eğik Görürsen, Bil Ki Başım; Yere Düşmüş Birini Kaldırmak Için Eğilmiştir...
Peşinden Gidecek Cesaretin Varsa, Bütün Hayaller Gerçek Olabilir!
Bana Güç Veren Zaferlerim Değil,Yaşamdaki Yenilgilerimdir.
Hayatta Daima Gerçekleri Savun! Takdir Eden Olmasa Bile, Vicdanına Hesap Vermekten Kurtulurs

ölümleri yaşamış insanlar küçük problemleri takmayacak insanlar olur.. (teomandan)

Back