• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

"İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir önüne, hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin". [P. Neruda]

Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir
~Goethe~

Kızmıyorum artık hayata… Bakıyorum, seçiyorum, gülüyorum, geçiyorum..
" İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle..Sonra ona aşık olmaktan..Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte..."

~Sunay Akın~

Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine,
akmasına neden olanları sil hayatından
"ve unutma ki nankörlük;
zayıf insanların işidir".
~Marquez~

Yaşamın hızlı temposu değil,can sıkıntısı öldürür. İnsanları hasta ve mutsuz yapan, hiçbir şeyin değer olmadığı hissidir.”
~Dr.Harold Dodds~

Yarının bugünden daha iyi olacağı ümidiyle yetinmek yerine, hemen bugün yarın uyandığımızda kendimizi önceki günden biraz daha iyi hissetmemizi sağlayacak bir şeyler yapabiliriz. ~Edward de Bono~

" Ayrılık ne biliyor musun?..

Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte...

İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık...."

Yıllar günler gibi geçti gider;
Nerde o eski dertler, sevinçler?
Belaya aldırmaz aklı olan:
Bu da her şey gibi geçer, der.
Ömer Hayyam

Yaşamak elindeyken bugüne bugün,
Ne diye bırakır, yarını düşünürsün?
Geçmiş, gelecek, kuru sevda bütün bunlar;
Kadrini bilmeğe bak avucundaki ömrün.

~Ömer Hayam~

“İyilik öyle bir dildir ki, hem dilsizler konuşabilir hem de sağırlar işitir.”... “Arı gibi elinden durmadan alsalar da balını, yaşadığı sürece insan iyilik yapmalı.”

Back