Günün Sözü ?

Herkes ölmek zorundadır ama ben hep benim durumumda bir ayrıcalık gösterilir diye düşündüm.
-WILLIAM SAROYAN-

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar ...

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir.

Mutluluğumu Sahte Kelimelere Satmıyorum Ben,Hak Edenlere Armağan Ediyorum; Kırdığım Her İnsanın Gönlünü Almayı Biliyorum, Gönlü Bile Olmayanlardansa Artık Özür Dilemiyorum. Sadece TEŞEKKÜR EDİYORUM. Siyahın Yanında Beyazın Nasıl Durduğunu Bana Gösterdikleri İçin, Vaktimi Harcamak İstemiyorum... BAĞIŞLAYICI YÖNÜMÜ MEŞGULE VERDİM !!!!!OOOOO KADARRRRR..

hayatınıza nası bi anlam katar bilmiyom ama,paylaşmadan edemicam...bi yerde okudum çok hoşuma gitmişti:
uyandım sabah ile
baktım karı hamile
koştum doktor kamile
dedi kürtaj nafile
feryada feryada bizim velet dünyada...:KK60:

Aziz Nesin der ki ;

Sana, senden daha fazla üzülen birine 'anne' demiyorsan eğer; sevgilin o kişidir işte !

İstanbula yağmur yağar karla karışık , karı ayıklar yağmur kokularını alırım koynuma..Ot koyarım göz ucuma..Anlarım yine yangın yine hasret, yıkanan İstanbuldan düşen payıma .. bi de yüzünün giderken ki ıslaklığı ..

Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür !!

Bizi esir ettiler, bizi hapse attılar.Beni duvarların içinde, seni duvarların dışında...Ufak iş bizimkisi.!Asıl en kötüsü bilerek, bilmeyerek hapisaneyi insanın kendi içinde taşıması... İnsanların birçoğu bu hale düşürülmüş..Namuslu, çalışkan, iyi insanlar ...Ve seni sevdiğim kadar sevilmeye lâyık.. (Nazım Hikmet )

Kadınların bakış açısı; bir sen, bir ben, bir de bebek... :KK49: Erkeklerin bakış açısı; bir sen, bir ben, bir de Yedek :86:

Çok sevdiğin ama geri döndüremeyeceğin kişilerin en kötü yanı; Onları her hatırladığında, seni tekrar tekrar terk etmeleridir ! *

İyisi mi hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar:KK1:

Biri kurbağa öper,biri yıllarca uyur,biri yedi tane cuceyle yasar,biri kuleye kapatılır.bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor zanaat arkadaş... :86:

X