Günün Sözü ?

sevginin hüküm sürdüğü yerde güç istenci yoktur,
gücün üstün olduğu yerde ise sevgi eksiktir.bir diğerin gölgesidir.
-CARL JUNG-

inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .
bende inSanım sonuçta fazLasıNı bekLeme .!

Son düzenleme:
üç kuruşluk bir adama beş kuruşluk değer verme,seni iki kuruşa satar....
(kime ait bilmiyom ama çok doğru bir söz!)

Bi insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, Neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın .

Gitme vakti geldi. Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir mila...d demektir. Şayet “aşktan önce” ve “aşktan sonra” aynı insan olarak kalmışsak yeterince sevmemişiz demektir. Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir!

"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır".... (Alıntı)

Hayat beni istediğin kadar üz. Şükrümden bir parça bile eksiltemeyeceksin =) :79:

Biz yalnızca sevip sevgiyi orada bırakmak istemiyoruz...
Sevip de sevmekle yetinemiyoruz, sevgimize bir karşılık bekliyoruz...
Bu isteğimizle de başka bir kimseye bağımlı olmuş oluyoruz... İşte bunun için sevin ve bununla yetinin... Sevgi bir tepki değildir... Eğer siz, “Beni severseniz, ben de sizi severim” diyorsanız; Bunun adına ticaret derler, alışveriş derler...
Sevmek, karşılık beklememektir...

(...Krisnamurti)

düşmanlarını affet ama isimlerini asla unutma.
-JOHN F. KENNEDY-

Son düzenleme:
‎9" Canlı bile olsaydın En fazla
"8" kez kaçabilirdin ölümden .. Bil ki
"7" düvele sultan olsan dahi .. Yerin
"6" mekan olacak sana .. En fazla
"5" metre kumaş götürebileceksin.. Kapatacaksın
..."4" açsanda gözünü.. Bu dünya
"3" günlük dünya.. Azrailin yanında
"2" kat olup yalvarsanda nafile.. Elbet
"1" gün sende öleceksin.. İşte o gün Herşey
"0"dan başlayacak......

keder anlık bir acı,onu şımartmaksa bir ömürlük gaftır.
-BENJAMİN DİSRAELİ-

Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar.Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...

Hayat üç bölümdür: Dünyayı değiştireceğini sandığın, Değişmeyeceğini anladığın ve dünyanın seni değiştirdiğine emin olduğun

Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al... Yoluna devam et. Dün dün ile beraber gitti cancağızım… Ne kadar söz varsa düne ait… Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…
(Mevlana)

Eğer Rabbim Seni Bana Yazmıssa ,Benden Kaçışın Yok..Lakin Kader Seni Benden Çalmışsa,Ağlamaya Lüzum Yok...

Aşka yanmalı, Can dediğin... Ya canın olmalı; Ya da,canını almalı... Yar diyemezsin ki herkese, İçindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma, Yürek dediğin de, Bir Aşka yanmalı.. '' MEVLANA ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…