• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Üzülüyorsun,takma diyorlar.
Kızıyorsun,değmez diyorlar.
Boşveriyorsun;gamsız diyorlar.
Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun,muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun, mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun,sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.

Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı.
Normal tabii,dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler..

‎"Sana ihtiyacım var" dediğiniz kişi;
"Niçin" diyorsa gelmez
"Ne zaman" diyorsa gönülsüz gelir,
"Nerdesin!" diyorsa mutlaka gelir.

Bugünkü aklım olsaydı,
Dün yaptıklarımı yapmazdım.
Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım,
Bugünkü aklım olmazdı..

Sen şimdi yazdığım şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi?
Sana kafiyeli cümleler fazla gelir!
Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini..

‎"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız,
Oturacağınız yer, yine kendi kıçınızın üstüdür.."

Bazen öyle karışıktır ki herşey, anlamını yitirirsin..! Ne istedim ? Neler kaybettim ? Dersin..Bazen hayal kurarsın yaşamak istediğin şekilde ama beceremessin..!
Gemilerini kağıttan yapar,hayallerinin batışını izlersin..Hatta bazen bir bakmışsın
hayatın en acımasız sahnesindesin...Çok çok seviyorum ayrılamam dersin.Ama bir bakmışsın ki bir kenarda unutuluvermişsin...!
Hayat bu olsa gerek dostum ; O yüzden SALLA DÜNYAYI UYKUSU Gelsin.

°Sonsuz sevgiyi sigdiracak kadar büyük olsada yüregim,Senden baskasini sigdiramayacak kadar kücüktür aslinda... Seni çok seviyorum :69::69:

Zordur benimle yürümek. Bunu, benimle yola çıkanlar bilir, hepsi yarı yolda gittiler. Suç kimde (?) Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor. Yapacak bir şey yok. Suçum var mı? Tabi ki var. Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam.
Bukowski

Bana "Ben sana zarar verebilirim, tekme atabilirim" dersen bil ki insana degil, eşek ve ata uygun bir özellikle övünüyorsun:20:

Yeni Bulduğun Arkadaşları Kaleme, Eskileri Silgiye Vurma. Kalemin Ucu Kalbine batarsa Silginin yumuşak şefkatine muhtaç olursun.

Seni seviyorum, dediğinde 'gerçekten mi' diye sorarsam; inanmadığımdan değil, sadece bir kez daha duymak istediğimdendir.

Ûzûlme.. Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanin bir kösesine . Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..

Onurlu olmalı gelişin, Bir kadının ana oluşu, Bir erkeğin adam oluşu gibi, Asil ve olgun gelmelisin.. Omuzların dik, Alnın açık, Ve bana tüm kalbinle gelmelisin.. Olduğun gibi görünmelisin.! Ne kadarına yetiyorsa yüreğin, Yettiği kadarıyla sevmelisin.! Aklını başından alacak kadar değil, Aklı başında olacak kadar sevmelisin.!Az OLSUN, Öz OLSUN, Ama yürekten, Can-ı gönülden OLSUN...!!!

Back