• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

- Seni istiyorum. + Bende…
- O halde neden dokunmuyosun. Bir engel yok, ben hazırım?
+ Ama ben değilim, çünkü helal değilsin.
- Nasıl yani? Ama razıyım ve artık senin olmak istiyorum.
+ Boşver, anlamazsın.
- Evet anlamıyorum seni, başka biri mi var?
+ Hayır yok. Sadece sus ve sol yanımda mutlu ol, altımda değil…

"Sevgilisinden ayrıldığında çevresine mutlu imajı vermeye çalışır ya insanlar; İşte asıl yalnızlıkları o zaman başlar"....

İnsan bir yere bakıyorsa orda ilgilendiği bir şey vardır. Eğer gözlerini kaçırıyorsa, orda ilgilendiği birşey kesinlikle vardır

"Hiç kimseye güvenmiyorum" diye birşey yoktur ! "Zamanında o'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır.

Bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap bulamıyorsanız, Onu gerçekten seviyorsunuz demektir.

"Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması."

"Erkekler güzel kadınları sever. Ama kadınlar, sevdiği erkekleri yakışıklı bulurlar.."

Gönül Kapısı Herkese Açılır mı, İki Laf Eden Adam Sayılır mı? Bakma İnsanoğlunun Uyruğuna,Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna...

Ben Güzele Güzel Demem,

Güzel Benim Olmadikca:-)

nasil söz ama

bir an kendimi delikanli zannettim haha

"Kilime sopayla vuranın gayesi kilimi dövmek değil tozunu almaktır. Tanrı sana dert vermekle tozunu kirini alır, neden kederlenirsin. Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz, yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır" Mevlana:15:

Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların,aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor :42:

Bırak bütün insanlar seni tanısın; ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın.
Insanlar,sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler

Aşk hakkında herşey doğru, herşey yanlıştır. Hakkında söylenecek hiçbir şeyin saçma olmadığı tek şey aşktır.

Back