Günün Sözü ?

"Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil; elini çıkardığında tutacak birinin olmamasıdır."

"Trafikte sizden yavaş gidenlerin aptal, hızlı gidenlerin ise manyak olduğu düşünülen bir dünyada normal insan bulmak imkansız."

Bu ülkede gazetelerin 2. sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3. sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır..

Havalara giren birine hiç dokunmayın.. bırakın,Ne kadar yükselirse o kadar sert düşecektir.- İzleyin ve keyfini çıkarın..

"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında..":123:

"İnsanların da yan etkileri var : Bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandırabiliyor.":87:

Biri laftan anlamayınca boş boş bakınca hemen angut musun? der günümüz insanı. Angutun aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var.Özelliği nedir bilirmisiniz?

Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı kuş veya insan gelse dahi gözlerini bir saniye bile eşinden ayırmadan o da ölene kadar başucunda bekler.

İşte yaptığı en büyük angutluk budur.

Hani derler ya angut gibi bakmasana diye.Keşke herkes ANGUT gibi bakabilse...

Dayan be gönlüm!.
Bîçâre değilsin Yaradan sana Yâr.
Kimsesiz değilsin,
yanında "Kimsesizler kimsesi" var!.
Biliyorum!
... ... Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla,
dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm!
Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var..

Öğrendim! İnsanın bir tek cam kırıklarıyla kanamazmış teni.. Hayal kırıklıkları hergün kanatabilirmiş yüreğini.. Ezberledim merak etme anne! Üç öğün yemek yemekle büyümezmiş insan; Üç öğün gözyaşı içmeliymiş kimi zaman.. Aşktan ağzım yandı anne.. Canım yandı.. Solum yandı.. Nefesim tıkandı.. Bir numara büyük geldi bu hayat bana.. Anne, beni sil baştan doğursana ...!

Öğrendim ki... Bazen tek ihtiyacım olan bir el ve beni anlayacak bir yürektir öğrendim ki... İnkar edip içimde sakladığım şeyler gerçekliğini yitirmiyor öğrendim ki... Her yaramı saran zaman değil sevgidir ve öğrendimki... Birini ne kadar çok seversem hayat onu benden okadar uzak bırakıyo...!!!

Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var,
Kahkahalara sarılmış anılarım..
Herkes kadar dertli, bazılarından fakir, çoğundan zenginim.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim,
Gidene beddua edemeyen bir dilim var..

"Yüreğimi korkak büyütmedim ben.
Kaybettiklerim, dağıttığım servetimdir..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…