• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Unutma ki; Nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır. Ve her canlıya ölüm vardır. İnsan ölür ama ölmeyen insanlıktır

“De”, “da” ile biten cümleleri hiç sevmedim, o cümlelerin sonunda mutlaka bir şa...rt vardır bilirim.
Oysa yoktu filmlerde cümlelerin sonunda “de”,” da” ya da “ama” kayıtsız teslimiyet başroldeydi aşkın telaffuz edildiği anlarda! Zengin kız sevebiliyordu delikanlıyı parasız olsa da ve delikanlı fakir aşkı uğruna arabasının anahtarını bırakıp koşabiliyordu babasına rağmen sevdiği kızın yanına!
Mutlaka bütün bunlar filmdi ama; “Leyla çokta güzel değilmiş” dedikleri zaman “bide benim gözümle görseniz” diyen Mecnunda insandı oysa!...||:69:

Seni ne kadar sevdim, Ölene kadar aşkım..
Acıyor içim şimdi, Yüreğimi sızlattın..
Bi dokunuşun vardı, O gece dolunaydı..
Yapamıyorum şimdi, Gitme aşkım

Kaç kadının üzerine kokun sindi mühim değil adamım..
Mühim olan kaç kadının içine sindin ?..

İki yüzlü insanların nesini sevmezler anlamış değilim..
Mis gibi iki tane yüz işte, Çevir çevir tükür.

Senden bir kızım olsun adı 'Yağmur' olsun. Bir de oğlum olsun adı 'Toprak' olsun. İkisi kavga etsin, ortalık 'Çamur' olsun. :D

"Hayatın içinde oL, hayatta yanlış bir şey yoktur. Eğer bir şey yanlışsa, o sizin bakış açınızdan dolayıdır.Gözleriniz bulutlu, bilincinizin aynası tozlu. Onu temizleyin, daha fazla berraklık yaratın."
Osho

Alınca yemeye kıyamadığım elma şekerlerimi kurtlanıncaya kadar sakladığımda öğrendim, Değer Vermek Saklamak Değildi ve "zaman" herşeye iyi gelmezdi...

Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. "Eğer git diyebilecek kadar güçlüysen, hoşçakal deyip susmasını da bileceksin"!

“Bir babanın, kızının sevgili olaylarına kızmasının tek sebebi ; erkeklerin kimyasını biliyor olmasıdır”.

"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır".

İlginç ama bluetooth gibidir erkekler. Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar, Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar....

"Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler".

"İyi insαn lαfın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin

Back