• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

“Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu. Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça… Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik. Acısı çıkıyor sustuklarımın. Oysa ben iyiyim görünürde…”

Hayatta gerçeklerle yaşa ve her zaman onları savun. Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.

Bir Gün Hayat Dedikleri Şeyi Merak Ederseniz Unutmayınki Hayat; Hayatınız Boyunca HAYATIM Diyebileceğiniz İnsanı Bulunca Başlar.

Maskelerim yok benim, belki bu yüzden çok kırılganım..Adımı söylerken hissettiğinden öte değil hislerim..
Yapmacıklık kanıma damlamamış..
Olsam da olurum.. Yoksam da kaybolurum..Bu kadarım!
Ne eksik ne fazla...

Sevmek 'seviyorum' demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir .:81:

Sevgi sıkıntılara dayanmaktır.
Sevgi yürekten davranmaktır.
Sevgi şikayeti bırakmatır.
Sevgi kanayan yaraya merhem olmaktır.
Sevgi kuruyan toprağa nem olmaktır.
Sevgi vafalı hatırlamkatır aranmadan aramaktır.
Sevgi göz yaşlarını paylaşmaktır.
Sevgi dualarla buluşmaktır.
İyi hislerle barışmaktır.
Umuda koşmaktır..

"Kadınlar asla unutmaz diye bir şey yok. Unutmak zorunda oldukları her şeyi unuturlar. Ama neyi unuttuklarını asla unutmazlar."

Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün..:22::22::22::22:

"insan bilmiyorsa ne istedigini hem seni ziyan eder hemde kendini. dibini görmedigin suya dalmadıgın gibi sonu nu bilmedigin sevgiye teslim etme kendini"

Back