Günün Sözü ?

Erkekler Göbeği İçin "Türk Kası O Ya" Diyebiliyosa, Kızlar Da Selülitleri İçin "Bacak Gamzesi" Diyebilmeli.. Ben Hayatta Eşitlikten Yanayım

Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek değildir..altın kaç para haberin varmı senin? eşşek değil eşek bey diyeceksin :))

Merdivenlerden düstügümü Gören ve bunα rαgmen 'düstün mu?' diye sorαn 'Sayın Kişilik'; yok düşmedim ben hep boyle iniyorum.

Bi uzaylı gelip bana "Merhaba dünyalı" derse,öyle saf saf heycanlanmam, gider efendi gibi sorarım "Türkçeyi nerden öğrendin lan"

En zor meslek bankacılık olsa gerek ... Gün boyu milyarları say dur , akşam olunca BİM'den Le cola Le fanta Le yoğurt alıp eve git. zalimsin dünya

Dün gece beni ısıran sineği önce öldürdüm sonra da üstüne Pepsi döktüm..Ve kulağına eğilip usulca dedim ki 'Pepsi yaşatır seni'

Oysa bütün mahlûkat sabrın ipliğiyle bağlıdır birbirine.
Dünya sabırla döner.
Çünkü güneşin de, aynı zamana ihtiyacı vardır.
Sabırlı ol.
büyük sırlara ermek için sabır denizinde yüzmeyi öğrenmen lazım
Çünkü sırlar sabır denizinin dibinde saklıdır

Ahmet ümit

Her gece sesinle uyaniyorum acaba gerimi geldi .? Perdeyi aralıyorum bir de bakıyorum ki sonuç yine aynı , mahallenin köpeği ♥

Neredeyse dünyanın yarısı Çinli ama henüz Çinli hamile bir bayan görmedim hiç Nasıl çoğaldıkları ile ilgili ciddi şüphelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…