Günün Sözü ?

'' Sana kötüsün diyenlere aldırma , banada geri zekalı demişlerdi atomu parçalayıp ellerine verdim '' [albert einstein]

Ama herkes sevsin istemedim ki beni.Bir domatesi bile herkes sevemiyorken,
domates kadar kusursuz olmaya çalışmak ne büyük ahmaklıktır!Anladım;
ilkelerin varsa, duruşun varsa, tahammül edemiyorsan salaklığa
sevilmeyebilirsin..Öyleyse yaşasın domates ve tepesindeki minik
yeşillik!!!

Gözlerin bana bakıp yüreğin başkası için çarpıyorsa durma! YOL AL [!]

Tek umudum var şimdi, bir ayette gizli "Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ"... RABBİN SENİ BIRAKMADI VE SANA DARILMADI (duha 3.)

Sevgili Günlük..

Sahi Ne Kadar Doğru Dimi ?

Şimdilerde "Sevgili" Sadece 1
"Günlük..."

Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana.

[Marquez]

Mutluluk kapsını kapadığında, bir diğeri açılır; ama biz kapanan kapıya o kadar bakarız ki, açılmış olan yeni kapıyı göremeyiz". [Marquez]

İçinizde bu 3 şeyi taşıyorsanız hayat güzeldir:

Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.
Bu İNANÇ tır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşübileceğini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu GÜVEN dir.

Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ÜMİT tir.

Ve bu üçü varsa HAYATINIZ GÜZELDİR....

"Kaplumbağaya dikkat et! Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebilir." James B. Conant

Diğer insanların hakkımda ne düşündüğünü önemsemeyerek, ömrümü on yıl uzattım...

Ey müslüman, edep nedir diye sorarsan bil ki edep, her edepsizin edepsizliğine katlanmaktır. Mevlana C. Rumi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…