Günün Sözü ?

arabada beş evde onbeş denilince aklıma tek gelen "nar" oluyor..böyle de terbiyeliyim , böyle de içim tertemiz...

"1.murat hangi savaşta ölmüştür ?" sorusuna; "katıldığı en son savaşta" diye cevap veren liseli gence, direkt üniversite diploması verildi

yeniçeri olsaydım, millet "alla alla alla allah allahh" diye hücum ederken ben "bu nasıl sevmekkk" der ve kelleyi kaptırırdım..

geçen sene aldığım ayakkabı için "zamanla açılır" diyen tezgahtar haklı çıktı..ayakkabım bugün bana evlenme teklif etti

ingilizce kitaplarında türkçe isimler kullanılması çok saçma geliyo..ayşe ali'ye neden "how are you" desin ki ?

nihat doğanı anlatan bi cümle:bi gün bi sinek at arabasının tekerine konmuş, sonra dönmüş arkaya bakmış "ulan amma toz çıkarıyorum ha" demiş

bi erkeğin yatakta "seni seviyorum" demesine, bir de kadının sinirliyken "senden nefret ediyorum" demesine inanmayacaksın..

erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçseydi; Adriana Lima'nın değil, Emine Beder'in resimlerine bakarlardı..

elalemin 14 yaşındaki kızı oscara aday olur, bizimkiler de elele tutuşup selenayı falan çağırır..öyle işte..

Unutma;geç kalınmış teselli
İdamdan sonra gelen affa benzer!
Belki bana kızacaksın ama
Dönmesende geri fark etmez artık...

Matematiğine sövesim var kader ! yine hangi hesabın uymadıda ayırdın bizi ? Verdin elimize keder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…