• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Zavallı Değil Haysiyet Olanı, İçinde Yüce Şahsiyet Olanı, Görünce Gözüm Aşkla Yok Olanı, Coşasım Geliyor.. (SERDAR ORTAÇ):64::64::64::64::64::64::64::64:

civciv öncelikle süpersin çaldım :))- Sana dair bir şeyler yazmak istedim.. İlham bekledimGelmedi..Gönlüme tek kelime inmedi... Zorladım kendimi, yokladım zihnimi...Bana mısın demedi! Sevgi dedim, devamını getiremedim Hasret dedim, çok sıkıldım, boş verdim... Durdum, kapattım gözlerimi, Sitem ettim gönlüme; bu kadar mı..? dedim. Gönlüm dile geldi zorlama dedi, beni zorlama Sözün bittiği yerdeyim…!!

İstediğiп aп gidersiп . Ama kafaпa esiпce dönemezsiп . Babaпıп malı mı laп bu kalp ? Bir gitte birdaha ' b*k ' girersiп

Aşk herşeyi geride bırakır..
En sevdiğim yanı hep önüne baktırır.Düşünmeden geçmişi sildirir.
Bi bakmışsın ki iki yüzük seçtirir,bi bakmissinki gelinlik giydirir ♥

Son düzenleme:

‎- Utαnılαcαk bir şey değildir ağlαmαk,Yürekten süzülüp geliyorsα gözyαşı eğer... ♥

- Boşuna uğraşma beni asla ÇÖZEMEZSİN.!Acımasız değilim,canım yanmadıkça can yakmam.Her zaman yol vermesini bilirim.Eğlenmesini de bilenlerdenim.Çok Neşeliyim'ASİLİM' en önemlisi.Küçüğümü sevmesini,Büyüğümü saymasını bilirim..Kısacası görmemiş değilim.!Dur durak bilmem.!Sınırı zorlarım KORKAK değilim OLANLA da işim olmaz.!Oynanmışı OYNAMAM.!Pes etmek bana göre değil.Kaybetmem KAYBEDİLİRİM .

Back