Günün Sözü ?

Ah be sevgili gelişini beklerken;
Senden kalan yara bile kabuğuna çekildi!

- Aslında bütün kadınlar tatlı sözleri sever ama iltifatların yalan mı gerçek mi olduğunu anlayacak kadar da zekiler...

Şimdilerde; asla uğrak haline gelememiş bir yolun sabrıyla bekliyorum seni hiçbir yere varamayacak olduğumu bile bile hem de… Gelmiyorsun hiç gelmiyorsun...

Yüreğinde yangınlar tüterken bile “ben, seninim” diyemeden, gidişin gelecek aklıma ve yine “olmadı” diyeceğim. Hep kendime kızardım ya, yine kendi kendime kızacağım. “Olmayan biri için onlarca gözyaşı ve acıdan sonra sayfalarca hasretlik yakışmaz sana!” diyeceğim ve o kadar yazının arasından bir cümle sıyrılacak; “ Sen hiç benim olmadın ki…'

Bugün bizi beraber görenler yarın "kimdi o" diye sorarlarsa, beni detaylı anlatma. Kısaca "ömrümün geri kalanı" dersin .

sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak Allah'a inanmaktır...

harfleri birbirine değmemeli bazı kelimelerin
a y r ı l ı k gibi örneğin…

Senveben… Bilerek birleşik yazıyorum
Bari burada yan yana duralım diye…

Kim o deme boşuna...
Benim ben.
Öyle bir ben ki gelen kapına;
Baştan başa sen.

Okeyde beklenen son taş gibisin.Biliyorum beklemekle gelmezsin
Zaten gelme çünkü sen gelirsen ben biterim ../ K.İskender

Her rengin bir kişiliği vardır Her kişiliğinde bir rengi.
Ben senin rengini buldum ; Kahperengi.

Ellerimin dikiş tutmazlığı ellerine teyellenmişken bağlıydım hayata ama şimdi çözüldüm her anlamda… Tırnaklarım etimden ayrıldı çünkü…

Çünkü beklenenden tez düştü ak'lar çocuk sakallarıma...
...Çünkü kırıldım saç uçlarıma kadar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…