Günün Sözü ?

Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu. Kim sorarsa saat kaç diye.. Cevabım hep aynı: O'na doğru..
-Cemal Süreya-

Sen mi güzelsin yoksa beklemek mi ? Şansın bile yok tabi ki beklemek.. Ama yalnızca seni...

Bir kağıda "sensizlik" yazdım.. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sensizlik kelimesi bile SEN'le başlıyor.. / Cemal Süreya

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi.. Aşk'tı bizimkisi gerisi hikayeydi.. / Can Yücel

Son düzenleme:
‎'Seni tanıyamıyorum artık' derken ne kadar da haklıydın. Çünkü Bende seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım.

Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen "kim o" de yeter ki; kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim..

Sen bir defa olsun “seni seviyorum” yalanını at; melekler günahını bana yazsın olur mu ?

Ben sana yanarken şimdi kim bilir sen nerede üşüyorsun.. / Ceyhun Yılmaz

"İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir" demiş eskiler.. Baktım olmuyor ben seni merak edeyim sen geliver... / Cemal Süreya

Lades mi ? Ne ladesi ? Ama bu sayılmaz ki "Sen" kalbimdeyken "aklımda" demekten büyük terbiyesizlik var mıdır ?.. / Küçük İskender..

Sen üstüne alınma. Özlüyorsam seni benim y'arsızlığımdandır.

Biliyor musun ?
İştahım da kapandı sen gidince
sensizliği yediremiyorum bir türlü kendime.

'Gerçekten' seviyorsan mesafeler anlamını yitirir ! "Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin".

Mesela ;
Eski alışkanlıklarımda beni terk etti
Hiç bir şey alışagelmiş değil !
Hep yabancı
Nedendir bilmem aynalar bile farklı bakıyor sanki!
Suretim neferini giyinip içimdeki iklime ters düşmekte.
Esaslı bir gecede bile kopamıyorum kendimden..
İçimde fırtınalar koparan yalnızlık bile benden ayrı!
O bile uzak sanki.
Acı'm bile bana uzak sanki.

Yoksun ya ! Şimdi bütün İstanbul göz diplerim de birikiyor
Konuşsam seni s/anacak bütün şehir..
Sussam beni s/anacak kipriklerin..
Yinede sen s/akla aşk'a kalanlarını elbet birilerine haktır y/aşamadıklarım.

Tüm şiirlerim yarımdır benim.
Bir gün gelirsen; Özne'sine kavuşacak yüklem'lerim...

Herkesin ‘‘geçer!’’ diye cevapladığı tek soru oldu sensizlik...
Geçmiyor!

"Varlığın bana yetmiyorken yokluğunla avunmak zorundayım ! Ya al götür kalanımı. Ya da gel tamamla eksik kalan yanımı".

"İçimde doldurulmayı bekleyen bir boşluk
ne koyarsam koyayım çıplak kalıyor!"

Sensizliğe yumdum gözlerimi.
Sana kadar sayıyorum.

...Aşk’lanmayan
Sobe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…