• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

'' Sen Gidersen, Ben Biterim" demişti....Şimdi evli 2 çocuğu var... Bitmemiş çoğalmış ''

Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için, Hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin. Yoksa üzülen siz olursunuz..

Aklım her gün tövbe eDer. Nefsim her an tövbemi ßozar. AraDa KaLmış ßîçareyim iyi ki Senin Kapın var...

Yemek koyulurken, bu kadar yeter, dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.
Oğuz Atay..

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Aslında yanlış kadın yoktur. Sadece ters istikametten gelen erkek vardır. Çünkü aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır..

Can Dündar

Galiba yoruldum: Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar... Kendime kalbimi kanıtlamaktan, ve kanıtladığıma kendimi inandırmaktan... Ve dahası kocaman bir sahada tek başına koşmaktan yoruldum..

''Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci sahneye fırlayıp Romeo' nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.
Sonunda geminin batacağı bilindiği halde,Titanic defalarca izlenmiştir..
Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın !..
Çünkü, Romeo ölmeli, Titanic batmalı ; aşk herşeye rağmen yaşanmalı''

''Adam FAWER''

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM'dir. Abraham LINCOLN

Belki de aşırı sevgi kıskançlığı,kıskançlık uzaklaştırmayı,uzaklaşma da azalmayı tetikliyordu

Aklı başında olduğum için arada boş işlerle uğraşabilirim.Fakat aklı başında olmayan boş insanlarla uğraşamam.
D.

Güç insanını güç yıkar
Para insanını para

Köle ruhlu insanı başkalarına kulluk etme

Zevk insanını zevk çökertir

Bozkır kurdunu da bağımsızlığı yıkmıştı...
Hermann HESSE

Back