Günün Sözü ?

Mutlu olan herkes el kaldırsın.Kutla kutla kutla.Çekemeyen aramızdan ayrılsın hızlaa hızzlaa hızlaaa

Sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey daha var: Sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmek

- Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder...

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.

- İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın.

Bazen kırdım.Çoğu kez kırıldım ;Ama ben hiç kimseyi kaybetmedim ,,Sadece zamanı geldiğin de vazgeçmesini bildim... ♥

Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.

Dudağımı yememek için ruj, tırnağımı yememek için oje sürüyorum; ama hala kafayı yememek için bir şey bulabilmiş değilim.

Toplan gönlüm; Hadi al son kırıntılarını.. Boşuna debelenme yok'u var etmek için.. Seven sever, sevmeyen yol alır gider..

Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: "Sen yeterki sev.

Aslında onun karşısındayken konuşmak istemezsin. Çünkü o an susmak, gözlerine doya doya bakmak için en büyük fırsattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…