Günün Sözü ?

Sevgilin olduğunda , birden bire artan kısmetler için çok acayip küfürlerim var. Yalnızlıktan ölürken neredeydiniz lan ? :)

Şaka maka hala evin içinde güneş gözlüğüyle fotoğraf çekilen insanlar var lan. Ne bileyim insanın içi bir tuhaf oluyor.

- Fakirlik elini cebine attığında boş olması değil, elini çıkardığında elini tutacak biri olmamasıdır...

Ben En Son Güvenimi; Beni Yarı YoLda BırakanLarda Bıraktım !.. Artık TahammüLsüzüm, EyvaLLahım Yok KimseLere...!!

- Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriyim. Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim'.

Sanma ki duymaz Rabbin ahlarını...sanma ki görmez gözyaşlarını..o en adil olan,bırakmazda kimsede kimsenin ahını..

''Saklama yeteneği yüksek olan güçlü biriyim!Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim:"Ben iyiyim"(Yılmaz Erdoğan)

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma; Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma; Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez; Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez; Herkesi kendine eşit gör, Her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, Çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

Yaptığım yanlışlardan dolayı pişman değilim.. Tek pişmanlığım yanlış insanlar için vazgeçtiğim Doğrularım !

Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, Ağlatan adamın basına geleceklerinin altına atılan imzadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…