Günün Sözü ?

Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda susmadığın için kahreder.

Korkma, giderken bir tek "b" yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum. Ne de olsa sen bitirdin b'izi, öyleyse sende kalmalı 'izi'.
Nazım Hikmet

"İnsanın sevdiği birini son kez görmesinden daha kötü olan tek şey; Onu son kez gördüğünü biliyor olmasıdır".

İki Sevgili Dönercinin Önünden Geçiyorlarmış... -Kız: Aşkım Döner Ne Güzel Koktu. Erkek: Gel Ozaman önünden Bidaha Geçelim. xD

Hαni yorulmuşsundur ve evde pijαmαylα yαyılırsın yα işte tαm o vαkit gelen misαfire sövmek pαhα biçilemez. ♥

Saat'lerce 1 mesaj beklersin sonra, "1 mesaj alındı"diye sevinirsin bide bakarsın ki müsteri hizmetleri / ulan ben sizin.....

==> - Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen.

- Bi insanı unutabilirsin bi insanın sana neler yaptığınıda unutabilirsin;ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın

Şikayetçiyim.."A-S- K"Yolunda gaspa uğradım memur bey! Hayallerim önemli değil kalbimi versinler yeter içinde kimliğim var...

X