- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Organick__
-
ev sahibi sokağa mı attı hayırdırrrr.çadır alırız yahuu kızılaydan bir sana bir de banaa.benim çadır şeker pembesi renkte olsun amaaAma buranın bır bedelı var bak. bana ne kadar maas vereceksın. bıde sigorta yatacak yer..
E... ımm... benim acil bi işim çıktı dermişimAma buranın bır bedelı var bak. bana ne kadar maas vereceksın. bıde sigorta yatacak yer..
pembemı cadırmıev sahibi sokağa mı attı hayırdırrrr.çadır alırız yahuu kızılaydan bir sana bir de banaa.benim çadır şeker pembesi renkte olsun amaa
yoh yoh sen kacma kacmaEee benim acil bi işim çıktı dermişim
konu sahibine sorarmısın bu topik de fakirlikten bahsetmekk serbest mi?yoh yoh sen kacma kacma
yoh yoh sen kacma kacma
Selamm aminn sağolselam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsunnn
Halk arasında yaygın bi deyişkonu sahibine sorarmısın bu topik de fakirlikten bahsetmekk serbest mi?
sen fakirlıgı bılmıyormusun sen zengınmısın yoksaHalk arasında yaygın bi deyiş
Biliyorum. Fakfakir falan :) ama ne anlamında bilmiyorım aydınlatır mısın? Fakir edebiyatı mı yoksa ama o da ne ki
bilmiyorum.benim ki edebiyat değil ama dümdükkk fakirimmmHalk arasında yaygın bi deyiş
Biliyorum. Fakfakir falan :) ama ne anlamında bilmiyorım aydınlatır mısın? Fakir edebiyatı mı yoksa ama o da ne ki
bacım zengın degılse. tabı serbetkonu sahibine sorarmısın bu topik de fakirlikten bahsetmekk serbest mi?
ben hem fakir hem de görgüsüzmüşümmm.kaçırılmayacak bir arkadaşım yaniiiibacım zengın degılse. tabı serbet
tamam sevdıgımden oooo tamam pampa sen benlıksınben hem fakir hem de görgüsüzmüşümmm.kaçırılmayacak bir arkadaşım yaniiii
Yaa diilim ama fakirde diilim. Çoğu kişi fakirleri oynuyor. Bn de oynasam ya ama içime sinmiyor :)sen fakirlıgı bılmıyormusun sen zengınmısın yoksa
gurur pekibilmiyorum.benim ki edebiyat değil ama dümdükkk fakirimmm
ben hem fakir hem de görgüsüzmüşümmm.kaçırılmayacak bir arkadaşım yaniiii
Afiyet olsun, ben de seni oralardan tanıyorumSelam canım. Iyiyim yemeği daha yeni yedik :) pandemide yemek düzenimiz falan kalmadı. Sen nasılsın?
Ya seni actigin diğer topikten tanıyorum, sonra actigin konuyu gördüm. O kadar pozitif bir enerjin var ki. Sakin ve dingin bir enerjin var. Bu arada ben de tembel takımındayım:)
İnşallah cabul gecer tatsızlık canımKızlar az önce eşimle ağır bi şekilde tartıştık yaa çok uzun zamandır olmuyordu ve çok basit bi konudan ağır sözlere gittik. Söylemicem ama yazma sebebim, yazınca daha çabuk geçecek inşallahgülelim de geçsin
Amin sağol. Sen napıyosun?İnşallah cabul gecer tatsızlık canım
Kızlar az önce eşimle ağır bi şekilde tartıştık yaa çok uzun zamandır olmuyordu ve çok basit bi konudan ağır sözlere gittik. Söylemicem ama yazma sebebim, yazınca daha çabuk geçecek inşallahgülelim de geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?