- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Organick__
-
Sağol amin. İlki yeni olmuştu. Şimdi yakın zaman sonra tekrar hamileyim çok şükür. Acayip zor olacak ama olsunHosbulduk canim , ilk cocukmu hayirli olsun
Yeni olmustu derken canim 2. Bebekmi gekiyor aralarinda ne kadar varSağol amin. İlki yeni olmuştu. Şimdi yakın zaman sonra tekrar hamileyim çok şükür. Acayip zor olacak ama olsunsenin evladını da Allah bağışlasın
Evet. Kızım 14 aylık :) senin?Yeni olmustu derken canim 2. Bebekmi gekiyor aralarinda ne kadar var
Sagol canim amimm
Slm. Benim de öyle oldu aslında, az önce banyo yaptım. Yemeğe geçiş yapıcam birazdan. Çok açımslmmmmm aman nasıl geçsin gün sabah kalk işe gel akşam çık eve git aynı şeyler
Benimki 7 ay 10 günlükEvet. Kızım 14 aylık :) senin?
İnşaallahBenimki 7 ay 10 günlükbende 2 yasindan sonra 2. Yi istiyorum allah kismet ederse canim, bence zor olmaz senin adina ilkte tecrube edinden sonuçta
Cinsiyetini ne hissediyorsun
Allah gönlüne versinİnşaallahilkini kız hissettim, şimdi erkek gibi ama kesin his diil, biraz zaman geçsin de. :) senin kız mı?
Amin evetttAllah gönlüne versinbenimkide kız çok sansliyiz ilkler kiz olunca yardimcimiz var demek 1..0 ondeyiz caktirmaa
Haaayıırrrr
Neyı kız kotu bişey degılkıHaaayıırrrrbi dakika açıklayabilirim
Hayırlı akşamlar. Hoş geldinhayırlı aksamlar kızceler nasılsınız
Elhamdülillah cok sukur saglıgınıza duacıyım..Hayırlı akşamlar. Hoş geldiniyiyiz şükür sennn
Ama buranın bır bedelı var bak. bana ne kadar maas vereceksın. bıde sigorta yatacak yer..Şakka yaptım şakka
Hosgeldın patronselam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?