Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Maşallah size Ben bu büyüsün kendimi bağlatıcam hemen. Bana bi çocuk yetermiş onu öğrendim.
evet ama büyüyünce derdi ne söyleyecek. Af edersiniz ota , mota ağlıyor.
O iş öyle olmuyor ya biraz rahatlayınca insan yaşadıklarını unutuyor . bir de kardeşi olsun yalnız kalmasin derken buluyorsunuz kendinizi. Yoksa bakmayın bende tek cocuk yeter diyenlerdendim pandemide dışarı da çıkmayınca cocuk evde bunalıyordu keşke kardesi olsa birlikte zaman geçirirler dedik durduk derken kardesi de yaptık işte. Tabi herkesin fikri farklı.

Geçen bi ağlatayım dedim, yan komşum geldi bebeğe bi şey mi oldu diye. O kadar endişelenmiş ki öyle yapamam ben ya ama siz tabi tecrübelisiniz. İşte tecrübe başka bir şey

Annem bebek konusu actikça buraya yazilan yorumlari anneme okuyorum. Nerden bulup okuyorsun oyle seyler yok onlar yapamiyordur abartiyorlar diyor.

çünkü abartıyorlar
inan ki öyle zor değil
bir kahve bile içemiyorummm/ tatilden hiçbir şey anlamadıımmm/ mama sandalyesinde alsa yemiyorrr
diyen bütün arkadaşlarım bu söylemlerinden 1 2 hafta sonra yaa 2.ye hamileyim çok mutluyum şeklinde haber verdiler.
He kaza olup da benimseme de değil yani hepsi de planlıymış.
1 yıldır anneyim inanın neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim. Bana hiç aman aman zor da gelmedi bu arada 2. yi de asla düşünmüyorum.

Geçen bi ağlatayım dedim, yan komşum geldi bebeğe bi şey mi oldu diye. O kadar endişelenmiş ki öyle yapamam ben ya ama siz tabi tecrübelisiniz. İşte tecrübe başka bir şey
Bebekten bebege fark var ve bira tecrubedir herhalde. Ilk cocugum gulse aglasa kusardi onu aglatamazdm. Valla psikolojin bozuluyor surekli aglama sesinden ama cokta ciddiye almamak gerekiyor diye dusunuyorum.. hasta olmasinda aglamasi illa gececek yani

O dogru ama eve geldiginde evde kalanlar gibi ayni isleri yapmak zorunda kaliyorsan hicte daha kolay degil.. cocuk gece uyutmadiysa cocuk uyurken uyursun evdeyken ama isteysen mumkun degil
Ben çalışmıyorum suan. Ama burada Aralık anneleri grubumuz vardi çalışan hepsi bunu söylerdi. Kimisi öğretmen kimi ozel sektör.
Tabi uykusuzluk başlı başına sorun orası ayrı ama onlar surekli evde aynı döngüde olmaktan çok sikayetciydi

Ay aslında düşündüm de çok haklısınız. Bu çocuk beni işkolik yapacak .

Benim annem oğlun olmaz çünkü eringeçsin diyor bir de erkek toruna göz dikti annem. Deliriyorum diyorum , geçerrrr diyor

Sakin olmak gerekiyormuşmuş. Annem nasil yapiyor bilmem ama cigliklarla aglayan ve anasinin uyutamadigi cocugu alip uyutmuştu. Sırrı cocuk agliyor diye gerilmekmiş ve asiri sakinlikmiş. Sakin olunca cocuk sakinleşiyirmuş.

Ama cocuk kendini yirtarken dıştan gostermelik degil gercekten huşu huzur icinde sakin olabilmek herkesin yapabilecegi bir iş degil hele benim yapabilmem cok zor.

2. Neden düşünmüyorsunuz ?
Valla ben hep kadınlar ne nazlı diyordum gördüm

Senin bebegin kolay demekki.. 3 taneden sonra soyleyebilirimki.. uykusuzluguda o kahve icememeyide cok iyi bilirim.. is yerinde iciyordum kahvemide Tum gunum
Kusmuk tenizlemekle geciyordu evdeyken gece bile uyumazdi.. yemezdi yese kussa tiksinir ayni yemegi yemezdi baska zamanlar..doktorlardan cikmadim yillarca..enfeksyondan tut baska baska seyler.. cok cektim kisaca.. gecmiyor mu? Geciyor tabiiki Allah dermansiz dertler vermesin

Butün herkes şikayetçi olup surekli bebek yapilmasini bende anlamiyorum hele bide 2. 3. Yü yapanlar var
Birde günumüzdeki bebekler değilde annelerde sorun bence eskiden bu kadar her aglamaya koşmazdi anneler firsatı yoktu daha doğrusu hem bebek hem iş hem ev kalabalıği derken cocuklar kendi kendine buyürdü

Evet ya annelik bana gore degilmiş diyen arkadaşim da 2.ye hamile
Bilmem ki annem hakli mi acaba Ben bu yorumlari okuyunca " abartiyorlar ya da cok simartiyorlar" oyle cocuk omrumde gormedim diyor. Haha

Hic kucakta tasidi diye omzu agriyip boynu tutulan var mi suan ben o haldeyim napicagiz ya. Her uyudugunda isi gucu birakiyorum bende uzaniyorum onunla birlikte. Birazdan uyanicak
Uyurken özlüyorum diyen anneleri alkışlıyorm. Şu an kalktı ve bana saldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…