Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Hahaha :KK70: anne olmadan önce ben…
Bende böyle yazardım. Yatağa koyuyorum hemen kafasını kaldırmaya çalışıyor o an ona bakmıyorsam krizler başlıyor. Yanıma alırsam sürekli ten teması istiyor. Tamam güzel bir şey ama sürekli mıç mıçç haldeyiz 😬

yürüme konusunda ise kendini yere atıyor 😬 ellerini uzatıyor sürekli.
dediklerinizi bi denesem mi diyorum da komşularım büyük ihtimal sosyal hizmetleri arar.
bana da bi sacma gelmisti zaten 😒

Tamam olarak 2 yaşından sonra rahatlamistik biz🤪 ha sanmayın sorunlar bitiyor. Büyüdükçe dertleri daha çok artıyor.

Hatta şuan görüldüğü üzere 3aylik bir cocugum daha var🤣
Allah can sağlıklarını versin napalim
Maşallah size 😂 Ben bu büyüsün kendimi bağlatıcam hemen. Bana bi çocuk yetermiş onu öğrendim.
evet ama büyüyünce derdi ne söyleyecek. Af edersiniz ota , mota ağlıyor.

Bu size boyle geliyor.. yani eski bebekler is guc kimse bakmadigi icin aglayip aglayip icleri disina ciktigi icin uyuyakalirlarmis. yazik napsinlar.. suanki anneler cocuklarini aglatmiyor bence..
Aslında bazen ağla biraz rahatla kızım diyorum ama benim kız normal ağlamıyor. Kendini sıkıp sıkıp güç topluyor.

Elbette geçecek. Çocuklar malesef yalnız büyüyor eskiden tüm akrabalar komşular beraber büyütüyordu çocukları. bizlerin öyle bir şansı yok. yoruyor illa ki
Off eskiden köye giderdik hep beraber tüm kuzenler akşama kadar sokakta dururduk. Şimdi yan komşum uzaktan sevse acaba diyorum 😬

Bu şey değil mi ben :D
Uykudan gözü kapanıyor ısrarla ağlayıp uyandırıyor kendini birde gece kalkıp oyun oynaması var .
Şuan 8 aylık uykusu gelince bana sarılıp saçımı çekip boynumda hava kabarcıkları çıkarıyor ağlıyor mızliyor ama uyumuyor .
Daha anlatmayayim gene de çok tatlı kabullendim artık uyku benim için çok uzak :D

Off eskiden köye giderdik hep beraber tüm kuzenler akşama kadar sokakta dururduk. Şimdi yan komşum uzaktan sevse acaba diyorum 😬
Haklısın. Ben bazen akrabaların bakışına bile şüphe ile bakıyorum. zaman bize bunu öğretiyor

Bende evdeyim. Çalışan anneyi düşünemiyorum. Tamam güzel yönleri de çok fazla ama inanın yüzüme bi makyaj , gözüme bi sürme falan çeksem bari ya …
Hayir aslında çalışan anne için cocuk bakmak daha kolay çünkü dışarı çıkıp en azından kafa dağıtıyorlar.
Arkadaşlarım biz işteyken dinleniyoruz diyorlardı.
Geçen sene pandemide evde kaldılar kafayi yediler. Aslında göründüğü gibi değil yani

Aslında bazen ağla biraz rahatla kızım diyorum ama benim kız normal ağlamıyor. Kendini sıkıp sıkıp güç topluyor.
6 ay cok
Kucuk degil aslinda..ilk 3-4 ay olsa anlarimda.. ben kizimda 3. Cocugumda her gun kendi yatagimin uzerine yatirirdim ve aglatirdim.. yani agladigi zaman yatirirdim ve kapiyi kapatirdim icerde tv izlerdim bazen.. cunku aglamasina dayanamam cok duyarsam diye. Yani bebeklerin tek yapabildigi sey aglamak.. dusunsene.. aciksa uykusu gelse uzgun olsa hasta olsa sadece aglamayi becerebiliyor.. baska caresi yok… birak gun icinde cok agliyorsa bi muddet aglasin baska odada sonra zaten yorulcak aglamaktan..

Bu şey değil mi ben :KK70:
Uykudan gözü kapanıyor ısrarla ağlayıp uyandırıyor kendini birde gece kalkıp oyun oynaması var .
Şuan 8 aylık uykusu gelince bana sarılıp saçımı çekip boynumda hava kabarcıkları çıkarıyor ağlıyor mızliyor ama uyumuyor .
Daha anlatmayayim gene de çok tatlı kabullendim artık uyku benim için çok uzak :KK70:
Gece yanıma alıyorum. Hani böyle hikaye falan anlatıp uyuttuğunu iddia eden analar varya. Bende deneyeyim diyorum . Hikayenin sonu hep aynı bitiyor . ‘ kızı dur , kızım saçımı çekme, kızım ısırma, kızım ağlama, al annem kolumu ye ! ‘ 😂

Hayir aslında çalışan anne için cocuk bakmak daha kolay çünkü dışarı çıkıp en azından kafa dağıtıyorlar.
Arkadaşlarım biz işteyken dinleniyoruz diyorlardı.
Geçen sene pandemide evde kaldılar kafayi yediler. Aslında göründüğü gibi değil yani
O dogru ama eve geldiginde evde kalanlar gibi ayni isleri yapmak zorunda kaliyorsan hicte daha kolay degil.. cocuk gece uyutmadiysa cocuk uyurken uyursun evdeyken ama isteysen mumkun degil

Maşallah size 😂 Ben bu büyüsün kendimi bağlatıcam hemen. Bana bi çocuk yetermiş onu öğrendim.
evet ama büyüyünce derdi ne söyleyecek. Af edersiniz ota , mota ağlıyor.

valla büyüdükçe daha zor oluyor, çok zor oluyor diyenlerin hepsi de 2. çocuğu yapmış farkındaysan
demek ki neymiş? o kadar da zor değilmiş...

Annem bebek konusu actikça buraya yazilan yorumlari anneme okuyorum. Nerden bulup okuyorsun oyle seyler yok onlar yapamiyordur abartiyorlar diyor. 😂😂😂
Benim annem oğlun olmaz çünkü eringeçsin diyor 😂 bir de erkek toruna göz dikti annem. Deliriyorum diyorum , geçerrrr diyor😂

Back