- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi bubendegilim
9 aylıktan bildiriyorum ama çok tatlılar bir okadar da yaramaz ![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iş öyle olmuyor yaMaşallah sizeBen bu büyüsün kendimi bağlatıcam hemen. Bana bi çocuk yetermiş onu öğrendim.
evet ama büyüyünce derdi ne söyleyecek. Af edersiniz ota , mota ağlıyor.
Geçen bi ağlatayım dedim, yan komşum geldi bebeğe bi şey mi oldu diye. O kadar endişelenmiş ki6 ay cok
Kucuk degil aslinda..ilk 3-4 ay olsa anlarimda.. ben kizimda 3. Cocugumda her gun kendi yatagimin uzerine yatirirdim ve aglatirdim.. yani agladigi zaman yatirirdim ve kapiyi kapatirdim icerde tv izlerdim bazen.. cunku aglamasina dayanamam cok duyarsam diye. Yani bebeklerin tek yapabildigi sey aglamak.. dusunsene.. aciksa uykusu gelse uzgun olsa hasta olsa sadece aglamayi becerebiliyor.. baska caresi yok… birak gun icinde cok agliyorsa bi muddet aglasin baska odada sonra zaten yorulcak aglamaktan..
Sağ olun çok destek oldunuzayıptır demesi birde regl iken sürekli kucak isteyen bir bebem var o bel komple yok oluyor
Annem bebek konusu actikça buraya yazilan yorumlari anneme okuyorum. Nerden bulup okuyorsun oyle seyler yok onlar yapamiyordur abartiyorlar diyor.![]()
Ya da kafayı sıyırmış oluyorlar, ondan yapıyorlarvalla büyüdükçe daha zor oluyor, çok zor oluyor diyenlerin hepsi de 2. çocuğu yapmış farkındaysan
demek ki neymiş? o kadar da zor değilmiş...
Bebekten bebege fark var ve bira tecrubedir herhalde. Ilk cocugum gulse aglasa kusardi onu aglatamazdm. Valla psikolojin bozuluyor surekli aglama sesinden ama cokta ciddiye almamak gerekiyor diye dusunuyorum.. hasta olmasinda aglamasi illa gececek yaniGeçen bi ağlatayım dedim, yan komşum geldi bebeğe bi şey mi oldu diye. O kadar endişelenmiş kiöyle yapamam ben ya
ama siz tabi tecrübelisiniz. İşte tecrübe başka bir şey
Ben çalışmıyorum suan. Ama burada Aralık anneleri grubumuz vardi çalışan hepsi bunu söylerdi. Kimisi öğretmen kimi ozel sektör.O dogru ama eve geldiginde evde kalanlar gibi ayni isleri yapmak zorunda kaliyorsan hicte daha kolay degil.. cocuk gece uyutmadiysa cocuk uyurken uyursun evdeyken ama isteysen mumkun degil
Ay aslında düşündüm de çok haklısınız. Bu çocuk beni işkolik yapacak .Hayir aslında çalışan anne için cocuk bakmak daha kolay çünkü dışarı çıkıp en azından kafa dağıtıyorlar.
Arkadaşlarım biz işteyken dinleniyoruz diyorlardı.
Geçen sene pandemide evde kaldılar kafayi yediler. Aslında göründüğü gibi değil yani
Hic kucakta tasidi diye omzu agriyip boynu tutulan var mi suan ben o haldeyimAynısını yaşıyorum. Oyuncağı benim kızımın. Benle istediği gibi oynuyor.
Sağ olun çok destek oldunuz![]()
Tatlılıkları ayrı daaaaaaa yaramazlık9 aylıktan bildiriyorum ama çok tatlılar bir okadar da yaramaz![]()
Benim annem oğlun olmaz çünkü eringeçsin diyorbir de erkek toruna göz dikti annem. Deliriyorum diyorum , geçerrrr diyor
![]()
İlk dişini 5. Ayda çıkarttı ardı ardına 2 tane hemdeBenimki de uyumuyor ne gündüz ne gece.
Diş olayı var şimdi de.
Ağla ağla dur.
Sabah arkamdan agladi .
Ama şimdi eve geçince bir sarılisi var herşeye yeter![]()
2. Neden düşünmüyorsunuz ?çünkü abartıyorlar
inan ki öyle zor değil
bir kahve bile içemiyorummm/ tatilden hiçbir şey anlamadıımmm/ mama sandalyesinde alsa yemiyorrr
diyen bütün arkadaşlarım bu söylemlerinden 1 2 hafta sonra yaa 2.ye hamileyim çok mutluyum şeklinde haber verdiler.
He kaza olup da benimseme de değil yani hepsi de planlıymış.
1 yıldır anneyim inanın neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim. Bana hiç aman aman zor da gelmedi bu arada 2. yi de asla düşünmüyorum.
Senin bebegin kolay demekki.. 3 taneden sonra soyleyebilirimki.. uykusuzluguda o kahve icememeyide cok iyi bilirim.. is yerinde iciyordum kahvemideçünkü abartıyorlar
inan ki öyle zor değil
bir kahve bile içemiyorummm/ tatilden hiçbir şey anlamadıımmm/ mama sandalyesinde alsa yemiyorrr
diyen bütün arkadaşlarım bu söylemlerinden 1 2 hafta sonra yaa 2.ye hamileyim çok mutluyum şeklinde haber verdiler.
1 yıldır anneyim inanın neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim. Bana hiç aman aman zor da gelmedi bu arada 2. yi de asla düşünmüyorum.
çünkü abartıyorlar
inan ki öyle zor değil
Uyurken özlüyorum diyen anneleri alkışlıyorm. Şu an kalktı ve bana saldırıyorHic kucakta tasidi diye omzu agriyip boynu tutulan var mi suan ben o haldeyimnapicagiz ya. Her uyudugunda isi gucu birakiyorum bende uzaniyorum onunla birlikte. Birazdan uyanicak
![]()