Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Wcye giderken kucagimda oturuyodu
Yemek yapmayi birakin kucakdan inmiyodu
18 aya kadar surebilirmis
Suan biraz biraz gecti ama tam anlamiyla bensiz kalamiyo
Valla aynı durumdayım iste bı de ağır 12,5 kg kucağından indiremiyorum desteksiz çok zor.. sabah 2 saat ogleden sonra 3 saat annemle kaliyo çalışıyorum o sürelerde.. ama eve geldiğimde annen gidiyor ve ben asla hicbisey yapamıyorum.. yemek falan asla yiyemiyorum hatta abartmiyorum su bile içemiyorum

Bizimki de yürütecle tuvaletteyken yanimda klozete oturduğum anda tişşşşş diyor evt aşkım çiş diyorum.. sen de yaptin mi çiş diyorum elini pipisine götürüyor tişşşş diyor
Evet benim oğlum da öyle yapar hep birde burnunu gösteriyor babasına burnunu temizlendin mi yoksa ciş mi yaptın demek istiyor

Benim kiz 1 ay tatile gittik, kalabalik ortama ilk kez girdi. Hatta abartisiz kendi yasinda birisini ilk 12aylikken gordu sevincinden ne yaptigini bilemedi. Tatilde kv kaldik ev kalabalikdi kv kp kaynim eltim çocuklar oyle biraz acildi. Evimize geri geldigimizde biraz daha rahat olmaya basladi simdi hic yerinde durmayan bir afacan. Kalabalik iyi geldi anlicaniz

Biz de annemler teyzem kuzenim kardeşim falan tatile gittik 15 günlüğüne 2 ay önce.. 6. Gün geri dönmek zorunda kalmadık bildiği bütün pislikleri yaptı canımıza okudu

Ben 6 aylikken yürütec aldim, oda biraz rahatladı bende 8 aylikken evin içinde deli gibi koşuyordu yürütecle. Sadece dikkatli olmanız lazım. Yurutec kazaları yaşayabilirsiniz birseyleri çekiyorlar o yüzden çekebileceği birseyler olmamali. Biraz daha zaman geçsin dertlerin farkli olacak suankiler degil ama emin ol daha rahat olucaksin yasina geldiginde. Bebekler genellikle irkilerek kendilerini uyandırırlar ben ufak pelus bir oyuncak almıştım irkilince ona sariliyordu ve uyanmiyordu. Şansa oldu bu olay ama hayat kurtardi

Eskiler ile kıyaslamahın. Malesef bizimle ilgilenmemiş annelerimiz. Evlerde hizmetçi miamelesi gormüşler bizi sevip vakit geçirecek çok zamanları olmamiş. Rastgele buyümüşüz.

bebekler zor olduğunu yazmışsın ama daha zor olan ergenlik 5 yıl çektim halen travmalar kalmış sende dedi ablam ki haklıydı kimseye derdini bebeklik gibi anlatamıyorsun daha zor olanı önünde, çocuk yetiştirmek zor sürekli bir gözün üstünde olacak öyle başıboş bırakılan çocuktan bir cacık olmuyor birde ömür boyu çektiriyor onun için sayıyı az da tutmak önemli ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…