- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Valla aynı durumdayım isteWcye giderken kucagimda oturuyodu
Yemek yapmayi birakin kucakdan inmiyodu
18 aya kadar surebilirmis
Suan biraz biraz gecti ama tam anlamiyla bensiz kalamiyo
Çok haklısınKres için daha küçük olduğunu düşünüyorum.Seneye göndereceğim inşallah.Babamiz da yanımızda yoktu 1 buçuk yıldır tek bakıyordum ve de çalışıyorum bundan da bunalmış olabilirim.
Evet benim oğlum da öyle yapar hep birde burnunu gösteriyor babasına burnunu temizlendin mi yoksa ciş mi yaptın demek istiyorBizimki de yürütecle tuvaletteyken yanimda klozete oturduğum anda tişşşşş diyorevt aşkım çiş diyorum.. sen de yaptin mi çiş diyorum elini pipisine götürüyor tişşşş diyor
Ay ben onların poposunu yerim yaaaa bal onlar balllEvet benim oğlum da öyle yapar hep birde burnunu gösteriyor babasına burnunu temizlendin mi yoksa ciş mi yaptın demek istiyor
Bu arada bizimki 11 aylik dahaŞuraya 20 ayda yaşadığım herşeyi yazmak istiyorum ama gücüm yok kikeşke sesli msj atabilseydik herşeyi anlatırdım hahahahq
Benim kiz 1 ay tatile gittik, kalabalik ortama ilk kez girdi. Hatta abartisiz kendi yasinda birisini ilk 12aylikken gordu sevincinden ne yaptigini bilemedi. Tatilde kv kaldik ev kalabalikdi kv kp kaynim eltim çocuklar oyle biraz acildi. Evimize geri geldigimizde biraz daha rahat olmaya basladi simdi hic yerinde durmayan bir afacan. Kalabalik iyi geldi anlicanizValla aynı durumdayım istebı de ağır 12,5 kg kucağından indiremiyorum desteksiz çok zor.. sabah 2 saat ogleden sonra 3 saat annemle kaliyo çalışıyorum o sürelerde.. ama eve geldiğimde annen gidiyor ve ben asla hicbisey yapamıyorum.. yemek falan asla yiyemiyorum hatta abartmiyorum su bile içemiyorum
Biz de annemler teyzem kuzenim kardeşim falan tatile gittik 15 günlüğüne 2 ay önce.. 6. Gün geri dönmek zorunda kalmadıkBenim kiz 1 ay tatile gittik, kalabalik ortama ilk kez girdi. Hatta abartisiz kendi yasinda birisini ilk 12aylikken gordu sevincinden ne yaptigini bilemedi. Tatilde kv kaldik ev kalabalikdi kv kp kaynim eltim çocuklar oyle biraz acildi. Evimize geri geldigimizde biraz daha rahat olmaya basladi simdi hic yerinde durmayan bir afacan. Kalabalik iyi geldi anlicaniz
20 aydan selamlar birseyler degisiyo duzene giriyo ama baska seyler basliyo ben bir insan degil koala dogurdugumu dusunuyorum.Offf aradığım yorum ! Bende bunu istiyorum anne uykum geldi dese dünyalar benim olacak
Bazen çok sinir ediyor ama yaAy ben onların poposunu yerim yaaaa bal onlar balll
Ben şahsen yiyorum şuanBu arada bizimki 11 aylik dahaoralara gelince bana kafayı yedirtiecek galiba
Kesinlikle halay çekelimSarılıp ağlayalım. Ya da daha iyi fikrim var halay çekelimo daha iyi deşarj ediyor.
Valla benim sirtimdan inmedi o sicaklardaBiz de annemler teyzem kuzenim kardeşim falan tatile gittik 15 günlüğüne 2 ay önce.. 6. Gün geri dönmek zorunda kalmadıkbildiği bütün pislikleri yaptı canımıza okudu
3 diş daha çıksın sonra 2 yaşa kadar rahatsınAynı ben1 senede 13 diş çıkarttı
3 ü aynı anda çıkıyor şuan3 diş daha çıksın sonra 2 yaşa kadar rahatsınSon 4 diş 2 yaş civarı çıkıyor
bebekler zor olduğunu yazmışsın ama daha zor olan ergenlik 5 yıl çektim halen travmalar kalmış sende dedi ablam ki haklıydı kimseye derdini bebeklik gibi anlatamıyorsun daha zor olanı önünde, çocuk yetiştirmek zor sürekli bir gözün üstünde olacak öyle başıboş bırakılan çocuktan bir cacık olmuyor birde ömür boyu çektiriyor onun için sayıyı az da tutmak önemli ,Merhabalar
Konu başlığımdan da anlayacağınız gibi YILMIŞ bir anneyim.
Bebeğim henüz 6 aylık ama 6 aydır sağ olsun yaşamadığımız tecrübe bırakmadı.
şu sıra ek gıda falan derken , kendimi hep aynı döngüde buluyorum. Ne bekliyorsun derseniz, elbette böyle olacağını biliyordum ama bilmekle yaşamak çok farklı.
Uyumaz. Evet evet uyuyamaz. Korkar uyumaktan. Ya uyurda annesi bi kahve içerse ? Ya uyurda annesi bir arkadaşıyla telefonda konuşursa? Ya uyurda annesi ile babası sohbet ederse ? Olur mu? Asla olmaz ! Her şeyin içinde olacak. Daha 6 aylıksın be kızım …
Şimdilerde yürüme hevesi çıktı. Abartmıyorum tüm gün kol altlarından tutarak yürütmemi istiyor. Ya kucakta olacak ya da o şekilde olacağız. Kamburum çıktı resmen
Eskiden anneler alır koyarmış bizi kenara. Uyurmuşuz. Şimdiki bebeler çok zor
Sağlığı yerinde olsun ama nolur benim de akıl sağlığım yerinde dursun.
Annelerr ne zaman rahatlık var bize ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?