Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Dogrumu yazdiniz 20 aylik demi

Ay sacmalama sandriyon kusme, ped nere kullanir 20 aylik, aylik 20, 20... Yok daha neler
Pedi çekmecemden almış zorla getirdi şortumun içine atmaya çalışıyor baktı izin vermedim kendi poposuna koymaya çalışıyor Annem kamerada görünce dedi ki kaldır şunu unutur belki kadınlardan nefret edecek çocuk ilerde

Çocuğunuz yakında evin tüm gelir- gider dengesini de hesap eder maşallah ama zeki bir çocukmuş. Benim kızım saf biraz

Çocuğunuz yakında evin tüm gelir- gider dengesini de hesap eder maşallah ama zeki bir çocukmuş. Benim kızım saf biraz
Orduevine parka götürüyorum mesela arabada giderken orduevinden önünden geçeyim başka yöne gideyim asla kabul etmiyor ağlıyor arabada . Geçen gün önce markete gidecektim sonra parka orduevine girdirecektim önünden geçip market sokağına doğru arabayı çevirince çocuk delirdi . Neymiş parkı geçmişiz

Belki inanmayacaksınız ama kızım asansöre binince mutlu , parka gittiğimizi biliyor. Parkta tek aksiyonumuzda milletin çocuğunu izlemek. Zevk alıyor resmen. Sonra ben artık sıkılıyorum, eve çıkmak isteyince . Asansörde başlıyor ağlamaya gören koşuyor falan sanacak. Öyle bir meraklı ki. Bu ilerde aşırı dedikoducu olacak

Hahahaha şuan kahkaha attım

Gerçekten öyle. Biz mi çok üstlerine düşüyoruz da böyle zor oluyolar acaba diyorum bazen. Benimki de 15 aylık ve doğduğundan beri her sorunu en üst seviyede yaşadık. Kolik sancıları, atakları, erken diş çıkarmaya başlaması, ek gıda problemleri... Ah Bi yürüse de kucaktan inse diyodum, yürüdüğü halde inmiyor ah şunu yapsa da rahatlasam dediğim ne varsa daha kötü oluyor uykuya hiç girmiyorum bile

Alışıyorsun bu çarka zamanla.İlk bebeğimde zorlandigim kadar ikincide zorlanmiyorum.yarim gün çalışıyorum .Evin yemegi çocukların yemeği..
birde büyük kızım herşeyi seçiyor.
ilk 2 yaşına kadar herşeyi yedi.iki yaşından sonra seçmeler başladı.valla ne yalan söylüyor 2 yaşına kadar aslında rahatsin.bazi şeyler kolay oluyor.ama yemek yedirmek,kıyafet giydirmek falan olay haline geliyor.
neler yaşadık ilk kızımda anlatsam hala nasıl sağlam psikolojidesin dersin.yani insan dayanıyor.
Ama moralini düzeltecek bişey söyleyebilirim.4 yaşta normale dönüyorlar.şuab herşey daha keyifli şükür

Bence en önemli sebep şu ki devir değişti. Dışarda çalışan eve gelir, yemekti temizlikti çocuklardı işler yapılır, gece olunca uyku ve gün biterdi... haftasonu piknikler, altın günleri toplu eğlencelerle kafa dağıtmaca olurdu. Annem haftaiçi okulda çalıştığı meslektaşlarıyla haftasonu gün yapardı, biz çocuklar mutlaka gider evlerin altını üstüne getirirdik. Şimdi işyerlerinde herkes birbirine düşman. kafa dağıtmak deyince yoga, spor, kitaplar geliyor aklımıza. Herkes gereksizce bireysel takılıyor artık. Kedileri insanlardan çok seviyor ahali. Halbuki sosyalleşmek bize, çocuklarımıza, sabır tahammül seviyemiZe, işyeri stresine iyi gelir.

Ben anne olmadan önce bazen okurdum konulari.Derdim ki nasıl davraniyorlar ya el kadar bebege kızılır mi.Ben cocugumu el bebek gül bebek buyutecegim derdim.Valla hicte oyle olmuyormus.Pratikle teori cok farklı.Yavrum bir yaşında her gun beni kızdıracak biseyler buluyor.Devamlı kızıyorum.Ama abi hic mi durmaz ya,kendimi nerelere atsam diyorum bazen.Zamane bebekleri hakkaten cok zor ya..

4 aylık bebegim var. Her gün ayrı bir tempo. Ömrümde bubkadsr yorulduğumu uykusuz kaldığımi hatırlamıyorum. Yorgunluktan kemiklerim ağrıyor annelik hem güzel hem yorucu. Tahmini 4 5 yaş civarı rahat oluyorsun bence. Yegenimden gözlemlediğim bu. Sabir. Bir gün buyuyecekelr ve biz bu günleri özleyeceğiz belki de..10 15 20li yaslara gelecekler. Bize ihtiyaçları kalmayacak. O günleri görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…