- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bana diş diyince bi gülme geliyor … (sıyırdı)Bebek büyütmek kolay değil. Kimse zorluğundan bahsetmez çünkü büyüdükçe eski zorluğunu unuturlarUykusuzluk anneyi en çok yoran şey. 20 dişi tamamlanınca yani 2 yaş civarı uykular düzene girecektir, sabır
Aynen o da oluyor gerçektenAman açma şimdi ters bir şey yazarlar moralin büsbütün bozulur
Eyvah eyvah
Geçen gün eşime de söyledim ben yardım almak istiyorum diye.Sakın moral bozmayın.
ben doğum sonrası ağır bunalım geçirdim. Cidden aklımı yitiriyordum. Eğer kötüyseniz cidden bir terapi alın.
Mutlaka alın. Benim hiç bir şeyim yokken , doğumdan sonra kötü geçirdim. Ama tabi herkes aynı olamaz.Geçen gün eşime de söyledim ben yardım almak istiyorum diye.
Sanırım ciddi bir arayış içine gireceğim.
Evet canım sağolasınHatun çok sevindim sağ salim gelmiş kuzun
Ağlaya ağlaya uyuyan bebek üzdü beni3 aylık bebem ve iki büyük çocuğum var. Çocuklar büyüdükçe bakım dertleri azaliyor ama başka sorunlarda büyüyor. Hele Türkiye de. Okulu öğretmeni dersleri kursları arkadaşı ergenligi papuc kadar dilleri :) Çok klasik olacak ama şu zamanlarinin kıymetini bilin bir iki sene sonra istesenizde kucağınıza gelmeyecek. Uykusuzluktan gözlerim kanlanmis durumda ama benim için en kolayı üç aylık bebeğim :) bu arada eskiden daha kolay diye birşey yok ağlaya aglaya uyurmus bebekler. Sizde emzirip atın odaya kitleyin kapıyı ağlaya ağlaya uyur çaresizlikten yorgunluktan ne yapsın. Bu arada bakıyorum mesela babannemin zamanında, herkesin mutlaka ölen bir iki bebeği var bakımsızlıktan. Şimdiki bebekler zor değil biz aglatmiyoruz ilgileniyoruz beş altı yaşında tek başına sokagada salmiyoruz.
Evet canım sağolasın
Her şeye değdi
benim migrosun ortasında prezervatif toplamışlığım var :SGözlerini bağlamak lazım bunlarıngeçen markete gittik bunu market arabasına koyayım dedim. Anam rafta ne bulduysa bi anda çekti :/
YaaaaBende kendimi öyle teselli ediyorum yoksa bu bulantılara dayanması çok güç
Yaaaa
Sen hamile misiiiinnn
Allah tamamına erdirsin forever
Bir cinnet anında aldım
Ben hiç eskilerden böyle şeyler duymadığım için kendi bebeğimde bi anormallik arıyorumEski çocuklarda veya yeni çocuklarda sorun yok ki. Annem mesela ayaga kalkıyorum uyumuyorum diye yataga baglarmis tulumumdan. Aglar aglar uyurmuşum. Annem 3 görümce 1 kp ile altli üstlü yasamis. Onlarin hizmetinden sana vaktim kalmiyordu mecbur bağlıyordum diyor. Simdi boyle biseyi okuyunca dehşete düştün degil mi? Iste bizler boyle dehsete düşürecek seyler yapamadigimizdan daha dogrusu yapmadigimizdan daha zor.
Hm spor yaptiriyor musunuz yorulmasi icin birde her agladiginda kucaginiza almayin derimMama veriyorum ben. Yok gayet karnı falan tok.
Kilo alışımı , gelişimi her şeyi yerinde.
Benim büyük beşiğinde büyüdü resmen masallarhya bi de bu veletler huyuyla doğuyor aslında
8793434 tane kitap okusan da o kendi yolunu buluyor
ben mesela şimdi -anneler beni linçleyecek- bi kucakta dursun isterdim yani
hiç kucağa alışacak da demedim yani öyle bir strateji falan yapmadım/yapamadım
yok durmuyor, hala durmaz mesela. şöyle bazen kolumda sallayayım uyutayım derim yok asla uyumaz
mendille gözünü kapatıyorduk şimdi o mendili arkadaşı oldu her yerde mendili.
bir de çocukla yatanlara çok özeniyorum
bizimki yataktan düşer ki, park yatakta o kadar çok dolanıyor ki korkuyorum yanıma almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?