- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Uyku eğitimi vermeye çalışacağım. Aslında bir kaç kez denedim ama bildiğiniz boğulmuş gibi ağlıyor. Çığlık atarak. Sanırım ona biraz dayanmam lazım.
Benimki hep acındırarak ağlıyor. Daha 40 günlükken bile gözünden yaş akardı.
tam oyuncu olacak çocuk
Belki o karisiklikta yanlışlıkla hamile kalırım, malum kalabalık sıkış tepişÜlkenin 100.yıl kutlamalarında hamile olamazsın, dört bir yanda coşkuyla bir sene kutlayacağız yahu.
Valla ben şuan hamileliğimin tetiklediği depresyonla alakalı konu mu açsam diye düşünürken mesajını okudum. En iyisi konuyu açmaktan vazgeçmek senin için de iyi olur.Bende çocuk yapma kararımı 2022 yaza ertelemistim içimden gelmiyordu, şimdi bunlari okuyunca bir sonraki yaza daha erteledim
2023 de ne vazgecirecek bakalım beni, belki sen.
Gerçi iktidar da değişecek 2023 döneminde , kocamın iktidarı aynı kalacak mı bakalım cocuk Yapabilmek içinYaa nickom ya seni yerim bak
Yanlışlık benim uzmanlık alanım, senin olsaydı şuana kadar iki tane patlatmıştınBelki o karisiklikta yanlışlıkla hamile kalırım, malum kalabalık sıkış tepiş
Aç açValla ben şuan hamileliğimin tetiklediği depresyonla alakalı konu mu açsam diye düşünürken mesajını okudum. En iyisi konuyu açmaktan vazgeçmek senin için de iyi olur.
Güzel buralar güzel girince ısınıyor
Benim ki bunalım olur amaAç aç
Kk da yeni konulara ihtiyacımız var
Valla sevmesi ayrı güzel baya yiyorum yani ben sevmek hafif kaçarOyle demeyin ya şişko bebek candirher yerini sıka sıka sevmesi bir başka oluyor valla
Ha geriye bir adet boyun fıtığı kalıyor ama napalim
Ay ne güzel eziyetsiz bebek . Okuyup uflediniz mi nasıl böyle oldu bir bebek
kız girme depresyona beeValla ben şuan hamileliğimin tetiklediği depresyonla alakalı konu mu açsam diye düşünürken mesajını okudum. En iyisi konuyu açmaktan vazgeçmek senin için de iyi olur.
Güzel buralar güzel girince ısınıyor
Heyecan yaptım ya açar mısın lütfenBenim ki bunalım olur ama
Şuan bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama bir yandan gülüyorum saçmasapan bir şey
1 yasina pek birsey kalmamis zaten.. genelde uykulari iyi olmadigi icin odasini gec ayiriyordum ben.. 2-2,5 gibi ayirdim cunku kardesi olacakti alismasi gerekiyordu.. o zamana kadarda odadan odaya kosturmak istemiyordum.. o yuzden ayirmadin belkide.. gece emen cocuklada ayri oda zor simdi dogruya dogru.. ama emzirmeyi birakirsan ve odasini ayirirsan belki daha iyi olur. Kisaca uyuyan cocuk mutlulukturAy evet çok şükür her anımın şükür sebebi o ayrıAllah isteyen herkeslere versin
Ben aslında 1 yaşında emzirmeyi bırakmayı planlıyordum (hayaller-hayatlar), öyle aman aman da sütüm yok yani neyimi emiyor bu kadar anlamış değilimBu meme sevdası yeni başladı bu bir dönem mi onu bilmiyorum yani emmeyi severdi ama şimdi gerçekten afedersin ..okunu çıkarttı, yemek arasında falan emmek istiyor 2 fırt çekmezse yemeği yemiyor falan Gece uykusu da biraz zor geçiyor 9 gibi yatırıyorum 10 olmadan odadan çıkamıyorum ama uyuyor en kötü 3 e kadar falan uyuyor.. Sonra yanıma alıyorum bi o meme bi bu meme sabahı ediyor.. adamı da attık yataktan nasıl olacak bilmiyorum Bu ayın sonuna doğru izin kullanıp odasına geçirme çalışması yapıcam 1 hafta, bakalım neler olacak
Ben bile vazgeçtim zaten bebeğim olduğunu unutupo mesajdan sonra 5 kişi çocuk doğurmaktan vazgeçti...
Neden ki yeni Türkiye koyardı adınıÜlkenin 100.yıl kutlamalarında hamile olamazsın, dört bir yanda coşkuyla bir sene kutlayacağız yahu.
İşte pek bişey kalmadı ve bu arkadaş hiç memeyi bırakabilecek gibi durmuyor1 yasina pek birsey kalmamis zaten.. genelde uykulari iyi olmadigi icin odasini gec ayiriyordum ben.. 2-2,5 gibi ayirdim cunku kardesi olacakti alismasi gerekiyordu.. o zamana kadarda odadan odaya kosturmak istemiyordum.. o yuzden ayirmadin belkide.. gece emen cocuklada ayri oda zor simdi dogruya dogru.. ama emzirmeyi birakirsan ve odasini ayirirsan belki daha iyi olur. Kisaca uyuyan cocuk mutluluktur
çok kötü bi mesaj yazmışsınız.. her çocuk aynı değil... resmen kendi yaşadığınızı başka anneler de yaşasın istiyorsunuz.Daha 6 aylık mi?Üzgünüm ama bu daha iyi günleriniz.Benimki 2 buçuk yaşında ve ben artık bıkmış durumdayım.Sabrimin sonlarına gelmiş durumdayim.Bir çocuk asla susmaz mi?5 dk da olsa kendi kendine oyuncaklarıyla bebekleriyle oynamaz mi?5 dk da olsa rahat bir nefes alamaz mısınız?
gazı mı var acaba ?Aslında bazen ağla biraz rahatla kızım diyorum ama benim kız normal ağlamıyor. Kendini sıkıp sıkıp güç topluyor.
Şimdi bile mıncırasım geliyor ama depresyonum yakama tutuştu bırakmıyorkız girme depresyona bee
oyy ne mıncırmalık yanak olacak onu düşün.
O gücü bulursam açarım belki söz vermeyeyim şimdiHeyecan yaptım ya açar mısın lütfen
Aman tahtaya vur kulagi duymasinİşte pek bişey kalmadı ve bu arkadaş hiç memeyi bırakabilecek gibi durmuyorYakında evde memelerim açık gezecem gibi geliyor Odayı ayırmak benim de hiç işime gelmiyor aslında ama eşime üzülüyorum koltuk tepelerinde yatıyor diye, çünkü böyle ben uyuyorum yani baya gecelerim kötü geçmiyor uyku açısından, açıyorum memeleri, eleman kafasına göre takılıyor hiç farkında değilim nasıl sabah oluyor Ben yanından kalkmadığım sürece de bi şekilde uyansa da geri uyuyor.. Sabah ben ne zaman kalkarsam o zaman kalkıyor o açıdan çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?