Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Dayanacaksin. 5-10-20-25 dakika kuralina göre yapabilirsin. Yada biraz kendinize uygun bir yöntem ile uyku egitimi verebilirsin. Aksam rutini yap (banyo, kitap, pijama..) ve uyku saatini saat aksam 7-8 arasina çek. Hem sen rahatlarsin, hem cocuk. Cünkü o saatlerde uyku hormonlari salgilaniyor.

Cocuk yatmadigindada daha aktif oluyor. Cocuklar uykusuz oldugunda bizim gibi mayasmiyorlar. Tam tersi, manyak gibi aktif oluyor ama aslinda çok uykulari var. O uyku saatini kaçirirsan o kadar yoruluyorlar ki, nasil uykuya dalacaklarini bilmiyorlar. Ondan birçok anne baba "aa görmüyonmu cocugun hiç uykusu yook" diyor da ama o cocuk aslinda uykuya hasret.

Bende çocuk yapma kararımı 2022 yaza ertelemistim içimden gelmiyordu, şimdi bunlari okuyunca bir sonraki yaza daha erteledim

2023 de ne vazgecirecek bakalım beni, belki sen.
Valla ben şuan hamileliğimin tetiklediği depresyonla alakalı konu mu açsam diye düşünürken mesajını okudum. En iyisi konuyu açmaktan vazgeçmek senin için de iyi olur.
Güzel buralar güzel girince ısınıyor

Aç aç
Kk da yeni konulara ihtiyacımız var

Ay ne güzel eziyetsiz bebek . Okuyup uflediniz mi nasıl böyle oldu bir bebek

valla standart sayıda dualar okudum tabi aman aman okumadım
sağsağlim doğsun diye o kadar endişeiydim ki emer mi emmez mi gibi şeylere çok adapte olamadım

kız girme depresyona bee
oyy ne mıncırmalık yanak olacak onu düşün.

1 yasina pek birsey kalmamis zaten.. genelde uykulari iyi olmadigi icin odasini gec ayiriyordum ben.. 2-2,5 gibi ayirdim cunku kardesi olacakti alismasi gerekiyordu.. o zamana kadarda odadan odaya kosturmak istemiyordum.. o yuzden ayirmadin belkide.. gece emen cocuklada ayri oda zor simdi dogruya dogru.. ama emzirmeyi birakirsan ve odasini ayirirsan belki daha iyi olur. Kisaca uyuyan cocuk mutluluktur

İşte pek bişey kalmadı ve bu arkadaş hiç memeyi bırakabilecek gibi durmuyor Yakında evde memelerim açık gezecem gibi geliyor Odayı ayırmak benim de hiç işime gelmiyor aslında ama eşime üzülüyorum koltuk tepelerinde yatıyor diye, çünkü böyle ben uyuyorum yani baya gecelerim kötü geçmiyor uyku açısından, açıyorum memeleri, eleman kafasına göre takılıyor hiç farkında değilim nasıl sabah oluyor Ben yanından kalkmadığım sürece de bi şekilde uyansa da geri uyuyor.. Sabah ben ne zaman kalkarsam o zaman kalkıyor o açıdan çok rahatım

çok kötü bi mesaj yazmışsınız.. her çocuk aynı değil... resmen kendi yaşadığınızı başka anneler de yaşasın istiyorsunuz.

Aman tahtaya vur kulagi duymasin zoru gecmis canim insallah.. tek zorlugu uykusu duzene girince hersey yoluna gorecek sende esinle tekrar eskisi gibi olacak cogu sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…