Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Benimki benden başka kimsede asla durmaz. Babasıyla bı saat idare eder. Ama beni gördüğü an çığlık kıyamet. Ben ayağa kalktigim an hemen ağlar. WC otururken emzirdigimi bilirim. Kinamasin kimse. İki çocuk büyüttüm. İlki aglamazdi hiç. İkinci nefes almak yerine ağlıyor desem çok ta abartmis olmam sanki🤐🤐

ya bi de bu veletler huyuyla doğuyor aslında
8793434 tane kitap okusan da o kendi yolunu buluyor
ben mesela şimdi -anneler beni linçleyecek- bi kucakta dursun isterdim yani
hiç kucağa alışacak da demedim yani öyle bir strateji falan yapmadım/yapamadım
yok durmuyor, hala durmaz mesela. şöyle bazen kolumda sallayayım uyutayım derim yok asla uyumaz
mendille gözünü kapatıyorduk şimdi o mendili arkadaşı oldu her yerde mendili.
bir de çocukla yatanlara çok özeniyorum
bizimki yataktan düşer ki, park yatakta o kadar çok dolanıyor ki korkuyorum yanıma almaya

Bizimki iri kıyım bayaa boyu da uzun 2 yaş kıyafetleri giyiyor :KK43: fazla yedirmeyin biz önünü alamadık çünkü :KK70: 3 aylıkken 7 kg olana kadar kucakta pışpışla uyutuyordum ama omuzlarım kollarım dayanmadı mecbur o kadar direndiğim memede uyutmaya gönül verdim.. Şimdi de şişkoluktan emekleyemiyor bile ama ayakta duruyor baya yürüyecek heralde :dua:
Benim çırpı bacak :D kilo falan almıyor. Yiyor anında 💩 :D

Hangi kusak oluyor kendisi bilemedim alfabede harf kalmadi da ?uyumasin ,yatir yatagina donsun dursun zaten ilerde kafasinda dusunceler varken aynisini yapacak pratik olur,yurumek istiyorsa cabalasin zarar bermeyecek ortam hazirlasan kendi cabalasa?olmaz mi?

Tahmin ettiginiz uzere anne degilim
Ben denedim bu dediğini birkaç defa. Maksimum 4 dakika ses çıkartmadan yatıyorlar 5.dakikada çığlığı basıyorlar 🤣

Kolay değil canım bu zamanın bebekleri normal değil inan eskiler 40 bitene kdr göz açmazdı bunlar doğar doğmaz gözleri fır dönüyor benim kızım öyle şu 2 yaş 4 aylık abartısız 2 yıl ağladı inan gece gündüz ben 45 kiloya düştüm çok şükür şimdi idare yani eskiye göre idare İyi kötü büyüyecekler geçecek
Kızım doğduğu gün açtı gözünü. Hatta ilk göz göze gelişimizde ‘dur bakam sana neler yapacam’ der gib gülümsedi bana 😂 ve helal olsun sözünde durdu

Bizimki iri kıyım bayaa boyu da uzun 2 yaş kıyafetleri giyiyor :KK43: fazla yedirmeyin biz önünü alamadık çünkü :KK70: 3 aylıkken 7 kg olana kadar kucakta pışpışla uyutuyordum ama omuzlarım kollarım dayanmadı mecbur o kadar direndiğim memede uyutmaya gönül verdim.. Şimdi de şişkoluktan emekleyemiyor bile ama ayakta duruyor baya yürüyecek heralde :dua:
Oyle demeyin ya şişko bebek candir🤩 her yerini sıka sıka sevmesi bir başka oluyor valla 🤣
Ha geriye bir adet boyun fıtığı kalıyor ama napalim:D

ya bi de bu veletler huyuyla doğuyor aslında
8793434 tane kitap okusan da o kendi yolunu buluyor
ben mesela şimdi -anneler beni linçleyecek- bi kucakta dursun isterdim yani
hiç kucağa alışacak da demedim yani öyle bir strateji falan yapmadım/yapamadım
yok durmuyor, hala durmaz mesela. şöyle bazen kolumda sallayayım uyutayım derim yok asla uyumaz
mendille gözünü kapatıyorduk şimdi o mendili arkadaşı oldu her yerde mendili.
bir de çocukla yatanlara çok özeniyorum
bizimki yataktan düşer ki, park yatakta o kadar çok dolanıyor ki korkuyorum yanıma almaya
Ay ne güzel eziyetsiz bebek . Okuyup uflediniz mi nasıl böyle oldu bir bebek

Kreş yaşı gelince😂
Zor, çok zor ama her bebek öyle değil emin olun.
Bizler birkaç kat daha fazla sabrı, insanlığı sınanlarız sadece.
Ama tünelin ucu aydınlık.

Biraz daha okursam ağlayacağım ben gidiyorum
Bende çocuk yapma kararımı 2022 yaza ertelemistim içimden gelmiyordu, şimdi bunlari okuyunca bir sonraki yaza daha erteledim

:KK70: 2023 de ne vazgecirecek bakalım beni, belki sen.

Bende çocuk yapma kararımı 2022 yaza ertelemistim içimden gelmiyordu, şimdi bunlari okuyunca bir sonraki yaza daha erteledim

:KK70: 2023 de ne vazgecirecek bakalım beni, belki sen.
Ülkenin 100.yıl kutlamalarında hamile olamazsın, dört bir yanda coşkuyla bir sene kutlayacağız yahu.

Yalan olmasin, 21 aylik memeden kesince uykulari duzeldi. Ama rahat hala yok. 2 yasinda, duz duvara tirmaniyor. Guvenlik muvenlik onlemi yetismiyor. Guvenli ev olmasi icin odadaki her seyi cikarip duvarlari yastik kaplamak gerek.

Back