Günlük yemek takımı hakkında

sürekli taşınma olayı olucaksa çok pahalı ve fazla mutfak eşyası alma bence özellikle cam ve porselen ürünlerde tencerelere bişey olmaz ama
günlük yemek takımı karaca bakabilirsin fiyatı çok pahalı değil 6 kişilik renkli istiyosan kırmızı mor falan var ben kırmızı almıştım çok beğenerek çeyizde bekliyo

Eki Görüntüle 272418

tencereleri muhtemelen hisarın bahama çeyiz seti olarak alıcam. yemek takıımı az olmaz mı sence 6 kişilik misafir gelirse napcam ya da iyisi mi ben kimseyi çağırmiyiim yaa

ayyy şimdi gördüm takımın harikaymışş çok beğendimm
bi de bişey daha sorcam sence internetten alimmi yemek takımını :18:

ayyy şimdi gördüm takımın harikaymışş çok beğendimm
bi de bişey daha sorcam sence internetten alimmi yemek takımını :18:

benim gösterdiğim 6 kişilik gündelik kullanmaya bi tanede 12 kişilik alırsın tamamdır işte hem o kırmızı takımlar fiyatıda gayet uygun moruda çok güzeldi
ben netten çeyize güvenemiyorum canım daha doğrusu mağazalardan bakıp inceleyip alma taraftarıyım bana daha çok zevk vetiyor

ahh ahhh bana da daha çok zevk verir aslında ama zamansızlık ve mekansızlıktan ne yapcamı şaşırmış durumdayım yok beyaz eşya yok mobilya kkafayı yicem artık bi de araştırıyom sürekli netten kafam da karışıyo o mu iyi olur bu mu iiyi olur diye bu konuları bolca konuştuğunuz bi başlık var mı ben de oraya gelsem bari özellikle yemek takımları hususunda ve tencere setlerinde beyaz eşyalara ve mobilyaya karar verdim gibi zaten bugün alcam galiba onları oooff oofff :18:

düğün oldu galiba senin yenimi eve çıkıyosunuz bu kadar panik yapma herşeyi halledersin inş allahın izniyle rahatla biraz

çeyizimiz için biz neler aldık başlığına gel canım herşeyi bulursun ben ordan çok güzel fikirler edindim valla

canım buldum kaynağı ben de geldim oraya sağol canım ordan da konuşuruz zaten şimdi ben baya panikledim de bugün evlendim ben düğünü de yaptık da daha yeni eve çıkıyoruz bi evimiz vardı da eşyalıydı o zaten hani 2 3 ay kalcaz diye olduğumuz yerde eşyalı eve çıktık şimdi de eşyasız eve gittiğimden eşya bakmaktayım :18:

birazcık zor olcak gibi duruyo ama allah yardım eder korkma ev kurana
mutluluklar canım tebrikler

Kütahya Porselen

Arkadaşlar iyi akşamlar
kütahya porselende kampanya var şu sıralarda ve yemek takımları tencere setleri gayet şık ve güzeller,
bişi sormak istiyorum;kütahyanın tencere takımları hk.ne düşünüyorsunuz sizce hisar aryıldız gibi çelik markası olan tencereler gibi kullanışlı olurlar mı?almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…