sabreden dermiş muradına erermiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
dermiş kim nan.derviş oosırnaşık şeysırnaşık şey
bende bakıcam yarın bim e hihoyyyt ben gidene kadar bitmez :gitme:
bende bakıcam yarın bim e hihoyyyt ben gidene kadar bitmez :gitme:
ya kızlar en kötü ihtimal carrefourlarda 60lira öyle alırız bimde şimdi izdiham olur helak olmayalım evlenmeden:icecream::icecream:
güzelmiş canım iyi günlerde kullannn zemuszemus
sağol canım gelirsin kahvaltıya buyrunnnnnnnnn
canım ben de bernardonun baska bi takımını begendim,kırmızılı siyahlı olanını ama emin olamadım.6 kişilik ve kırılırsa üzülürüm gibime geliyo.dısardan bakcam bi daha uygunlarına eger içime sinen olmazsa bernardodan alcam yine.bu takım da güzel canımkızlar ben bu yemek takımını beğendm su an indirimdeymiş 390dan 290a fln düşmüş bunu alırsam kahvaltı takımı olarak da kullanabilirm die düşündm sizde fiyatı iyimidir bernardoyu kaliteli bilirm ama kararsız kaldm işte:26:
Camellia 36 Parça Bone China Yemek Seti
6 adet servis tabağı
6 adet çukur tabak
6 adet pasta tabağı
6 adet komposto kasesi
6 adet çay fincanı ve tabağı
6 adet amerikan servis seti ( natural)
24 parça çatal bıçak seti
6 adet su bardağı
HFS- CAMELLIA 390,00 TL 295,00 TL
Eki Görüntüle 204927
ben evlendim ama maalesef atamalar nedeniyle almadıydım çeyizleri şimdi gerçekten evleniyoruz çok şükür:) hisarın bahama çeyiz setine baktım şimdi tencereleri tavaları çay setleri hepsi var yemek takımı hariç. ben ne yapsam bilemedim sık taşıncaz işimiz nedeniyle sürekli ordan oraya gitcez eşyalarım. ilk başta sadece 12 kişilik tam takır bi yemek takımı alıp günlükte de kullaniim dedim ama sık kullandıklarımın solacaklarına kanaat getirdim sonradan.. 6 kişilik bi günlük takım da alayım diyorum nerden alınır hangilerinde 6 kişilikler var ben de günlüklerin cıvıl cıvıl olması taraftarıyım bi de 12kişilik alcağımda kütayha porseleni mi alsam ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?