Günlük yemek takımı hakkında

bizim burda mağazası var porlandın değişik desenleri falan var çok hoş. öyle pahalıda değil hani.
bakabilirsiniz.
ben biraz bayıldım yemek takımlarına paracıklarımı bol keseden...

biricikyav taktın bime.o dediğin takımları ben de biliyorum kütahya porland güral.45 lira fln.her yerde bu fiyatkaydirigubbakcemile3

konuyu saptırma zarifecik.. o senin için var sen onun için varsın gibi bişi oldu şimdi bu.
konumuz zevk meselesi biraz.
değerler herkese göre değişir.
İste benim kafadan birini buldum sonunda..Valla ben de sendenim, illa icime sinicek, allah saglik versin para kazaniilir elbet...hihoyyyt

Bu arada Zehracim yanlis hatirlamiyosam eminonunde bi yerden bahsetmissin ceyiz icin sirkeci tarafinda mi bu tam olarak, ben de bi yokliim oralariiiii..Sen bana tavsiyede bulunsana hazir sen de istanbuldayken, nerelere gidiiimmm..Ben fatihteyim buralar bi suru ceyiz magazasi simdilik oralarla idare ediyorum:))

İste benim kafadan birini buldum sonunda..Valla ben de sendenim, illa icime sinicek, allah saglik versin para kazaniilir elbet...hihoyyyt

elbette canım.. çalıştığımız sürece paramızı kazanırız turşusunu mu kurucam en güzeli neyse onu alarım vereliniortak pazarlığımı yapıp tabiihihoyyyt

canım doğubankın caddesinde jumbo mağazasını sorursan sölerler. tam olarak nasıl anlatayım bilmiyorum. ben ordan aldım kahvaltı takımını. kristal bardakta beğendim onları da alıcam önümüzdeki aylarda. biraz pahalıya çıkıyor ama istiyorum kristalde olsun bulunsun diye. annemde hep söylerdi zaten. ne almak istediğini söylersen daha bi yardımcı olurum. nevresim olarak sarev aldım iki tane pamuk saten, taç almış annem pamuk satenlerden, bende günlük ranforce olanlardan aldım. bitanede işlemeli ecobella var taç mağazalarında satılıyor. bornoz takımını taçtan aldı annem. bursadan özdilekten de havlu falan almıştım yazın.

biricikyav taktın bime.o dediğin takımları ben de biliyorum kütahya porland güral.45 lira fln.her yerde bu fiyatkaydirigubbakcemile3

nan zarife bizim buralarda niye pahalı o zaman porland ucuz biraz daha onu biliyorum da bu takımın aynını 85 dedilerkaydirigubbakcemile
dellendirme biriciki:mymeka:

merak ettim resimlerini eklermisin ? CADIARZU bide fiyat ?
içine sinmiş olması en önemlisi Allah iyi kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:

sanırım aynı yerden aldık bende çatal bıçak takımlarını oradan aldım kaydirigubbakcemile3 beğendiğin pardaklar jumbo muydu? aynı modeli beyazıtın o taraflarda gördüm çok şıklardı. oralarada bak kendi imalatı olan yerler var süper modelleri var. çok beğendiğim bi model vardı şimdi taşlısını üretiyolar bikaç defa daha gidersem taşsızında yaparlar belkii :roflol: incecik şok şıktılar...

nan zarife bizim buralarda niye pahalı o zaman porland ucuz biraz daha onu biliyorum da bu takımın aynını 85 dedilerkaydirigubbakcemile
dellendirme biriciki:mymeka:

kızım sen nerde yaşıyosun.binsem bişey 15dakkaya gelirim 2kat fiyat nasıl oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile neyse patlama ben alcam yakında.resim de eklerim fiyatı da söylerim kesin:içelim:

kızım sen nerde yaşıyosun.binsem bişey 15dakkaya gelirim 2kat fiyat nasıl oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile neyse patlama ben alcam yakında.resim de eklerim fiyatı da söylerim kesin:içelim:

özelden yazarım nerde yaşadığımı
iki kat oluyo işte:jeyyar:
sen al görem nasıl bişey aldınlaelaelaelaelae
amanin ne kadar rahatsın düğüne nerdeyse 2 ay var sen melül melül oturuyon:mymeka:

Benim ceyiz isini annem zamaninda almis bisiler ama ben malesef sevemedim O yuzden bi daha aliyorum..Yemek takimimi ben de senin gibi bone china aldim benign modelini..Kahvalti takimini aldim bi tane karacadan, onu gunluk kullanmayi planliyorum..Eminonune bakiyim belki ordan bone china alirim kahvalti takimi bi tane misafirler icin..Catal-kasik,tencere,cay tepsisi setini jumbodan aldim toplu halde kampanyadan..Nevresim takimi 1 tane saten aldim ecobelladan, 1 tane de Jua'dan aldim..1 tane de ecobelladan pike takimi aldim beyaz bisi..1 tane yine juadan yatak ortusu aldim bole battaniye gibi beyaz yumusacik, onu kis icin kullanmayi planliyorum..Bi de abiye almak lazim tabi...Simdilik bu kadar hepsini 2 ayda aldigim icin kredi karti bayaga doldu o yuzden su siralar bakiniyorum sadecefisfisfis

Biz de nasipse eylulde planliyoruz dugunu, allaha cok sukur nisanlim ses cikarmiyor aldigim seylere benim kadar o da merakli diyebilirim..Anlasiyoruz kafaca..Allah agiz tadiyla kullanamyi nasip etsin hepsini..

elbette canım.. çalıştığımız sürece paramızı kazanırız turşusunu mu kurucam en güzeli neyse onu alarım vereliniortak pazarlığımı yapıp tabiihihoyyyt

Doru soyluyosun, hayir benim kizdigim nokta insanlarin elestirmeleri...Ben kimseyi elestirmem aldigi urunden dolayi,zevk meselesi sonucta ama bi urune fazla odedigim zaman insanlarin verdigi tepkiler enteresan cidden..Hoslanmiyorum boyle seylerden..

özelden yazarım nerde yaşadığımı
iki kat oluyo işte:jeyyar:
sen al görem nasıl bişey aldınlaelaelaelaelae
amanin ne kadar rahatsın düğüne nerdeyse 2 ay var sen melül melül oturuyon:mymeka:

yazmıştın ya biliyorum bana çok yakınsın:)) bak şimdi gazetede okudum bim egeliyomuş senin tabaklar.hem ben masus almıyorum o iki ay canım sıkılır sonra:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…