illa ucuz olsun diye bir derdim yok ama ucuz+kalite alma şansım varken neden değerlendirmeyim :))
porland'a bakmıştım daha önce evet güzel porselenleri var
İste benim kafadan birini buldum sonunda..Valla ben de sendenim, illa icime sinicek, allah saglik versin para kazaniilir elbet...hihoyyytkonuyu saptırma zarifecik.. o senin için var sen onun için varsın gibi bişi oldu şimdi bu.
konumuz zevk meselesi biraz.
değerler herkese göre değişir.
İste benim kafadan birini buldum sonunda..Valla ben de sendenim, illa icime sinicek, allah saglik versin para kazaniilir elbet...hihoyyyt
Bu arada Zehracim yanlis hatirlamiyosam eminonunde bi yerden bahsetmissin ceyiz icin sirkeci tarafinda mi bu tam olarak, ben de bi yokliim oralariiiii..Sen bana tavsiyede bulunsana hazir sen de istanbuldayken, nerelere gidiiimmm..Ben fatihteyim buralar bi suru ceyiz magazasi simdilik oralarla idare ediyorum:))
biricikyav taktın bime.o dediğin takımları ben de biliyorum kütahya porland güral.45 lira fln.her yerde bu fiyatkaydirigubbakcemile3
ben o kahvaltı takımını bulana kadar az mı gezdim :) aradım taradım buldum yerini gittiğim gibi aldım mağazadan çıktım. içimde kalırdı yoksa vallahi. incecik porseleni o kadar güzel ki hele desenleri harika.
çok orjinal duruyor. eminönünde bi mağazadan aldım bone china porselen çok güzel tavsiye ederim kızlar.
canım doğubankın caddesinde jumbo mağazasını sorursan sölerler. tam olarak nasıl anlatayım bilmiyorum. ben ordan aldım kahvaltı takımını. kristal bardakta beğendim onları da alıcam önümüzdeki aylarda. biraz pahalıya çıkıyor ama istiyorum kristalde olsun bulunsun diye. annemde hep söylerdi zaten. ne almak istediğini söylersen daha bi yardımcı olurum. nevresim olarak sarev aldım iki tane pamuk saten, taç almış annem pamuk satenlerden, bende günlük ranforce olanlardan aldım. bitanede işlemeli ecobella var taç mağazalarında satılıyor. bornoz takımını taçtan aldı annem. bursadan özdilekten de havlu falan almıştım yazın.
nan zarife bizim buralarda niye pahalı o zaman porland ucuz biraz daha onu biliyorum da bu takımın aynını 85 dedilerkaydirigubbakcemile
dellendirme biriciki:mymeka:
kızım sen nerde yaşıyosun.binsem bişey 15dakkaya gelirim 2kat fiyat nasıl oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile neyse patlama ben alcam yakında.resim de eklerim fiyatı da söylerim kesin:içelim:
canım doğubankın caddesinde jumbo mağazasını sorursan sölerler. tam olarak nasıl anlatayım bilmiyorum. ben ordan aldım kahvaltı takımını. kristal bardakta beğendim onları da alıcam önümüzdeki aylarda. biraz pahalıya çıkıyor ama istiyorum kristalde olsun bulunsun diye. annemde hep söylerdi zaten. ne almak istediğini söylersen daha bi yardımcı olurum. nevresim olarak sarev aldım iki tane pamuk saten, taç almış annem pamuk satenlerden, bende günlük ranforce olanlardan aldım. bitanede işlemeli ecobella var taç mağazalarında satılıyor. bornoz takımını taçtan aldı annem. bursadan özdilekten de havlu falan almıştım yazın.
elbette canım.. çalıştığımız sürece paramızı kazanırız turşusunu mu kurucam en güzeli neyse onu alarım vereliniortak pazarlığımı yapıp tabiihihoyyyt
özelden yazarım nerde yaşadığımı
iki kat oluyo işte:jeyyar:
sen al görem nasıl bişey aldınlaelaelaelaelae
amanin ne kadar rahatsın düğüne nerdeyse 2 ay var sen melül melül oturuyon:mymeka:
yazmıştın ya biliyorum bana çok yakınsın:)) bak şimdi gazetede okudum bim egeliyomuş senin tabaklar.hem ben masus almıyorum o iki ay canım sıkılır sonra:jeyyar::jeyyar:
iyi bakem iki ay netcen merak ediyorum artık sokaklardan gelmezsinkaydirigubbakcemile3
heerılt yani.yıllardır o iki ayı bekliyorummlülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?