- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
- Konu Sahibi papatyam_83
YAPMAZ.kendi yapsin o zaman , siz neden ugrasiyorsunuz ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAPMAZ.kendi yapsin o zaman , siz neden ugrasiyorsunuz ki?
Allah nasil biliyosa oyle yapsin demek en iyisi !Aynen valla canim domates yemez, patlıcan yemez peynir yemez,kızartma yemez, yumurta yemez, karışık yemek yemez mesela türlü gibi. Ne yapayım ben şimdi
Elektriğe takıyorsun. En altına su koyuyorsun üstüne levha ve kapağı. Bunlardan 3 tane var. Kaç yemek yapacaksan o kadarını kullanıyorsun. Yemekler buharda pişiyor sulu yemek gibi olmuyor yani. Pilav da pişiriyor. Homend marka. 230a almıştım 1 sene önce.="Liona Esposito, post: 53301237, member: 775328"]Yemek listenizi paylasir misiniz? Ben de her zaman ne yapsam diye düşünüyorum çünkü...
Buharlı pişirici nasil bi sey kaca aldiniz?
Aynen bizimkide bu yukarida yazdiklarina bayilir. Sebzeye düşman !! Bense sebze hastasi.Bugun balik buğlama (firinda)
Mercimek çorbası
Pilâv
Salata vardi.
Birde uzumlu kek yaptım.
Normalde de neler pisiriyorum?
Kıymalı salçalı makarna
Kurufasulye
Kıymalı patates yemegi.
Patlıcan oturtma.
Sebzeli köfte.
Sulu kofte
Orman kebabı
Karniyarik.
Yayla çorbası
Mercimek çorbası
Et sote.
Tavuk sote.
Biber dolması
Kurupatlican dolmasi
Lahana sarma
Yesilmercimek (eristeli)
Sebzeli Bulgur pilavi
Bunları pisiriyorum.
Esim yemek seçiyor kendime extra sebze yemekleride yapiyorum.
Kapuska
Brokoli
Ispanak
Kereviz
Pırasa
Bunlarida kendime yapıyorum.
Seninki daha betermis. Benimki nohut yesil mercimek patlican yemekleri sebze yemeklerinin hicbirseyini yemezzz !!!Aynen valla canim domates yemez, patlıcan yemez peynir yemez,kızartma yemez, yumurta yemez, karışık yemek yemez mesela türlü gibi. Ne yapayım ben şimdi
Aynen.. Birkac mesaja baktim da. Kabak, makarna, hazır döner, kiymayk soganla kavuran.. Keske ben de bunlari yaptigimda yiyen bir kocam olsaProblemliyse eşiniz cook düşünüyorsunuz her gün NE YAPSAM Diye. Sinir geliyor artik biktim hakkaten..
Bir günlük menü müydü bu![]()
ooooo maşallah :))Daha yemek yapmadım. Kahvaltımızı yeni yaptık. Ama akşama mantı açmayı düşünüyorum.
Canm sen sosyalbilimci degilmisin avatar yabancı gelmedide
çeşit çok ve doyurucuFırında tavuk patates-yayla çorbası-pilav. Bugünkü menüm bu benim de, pratik çok zaman almıyor
Aynen.. Birkac mesaja baktim da. Kabak, makarna, hazır döner, kiymayk soganla kavuran.. Keske ben de bunlari yaptigimda yiyen bir kocam olsatek cesit yemekle bile idare etmiyor. Illa guzel bir yemek olacak. Calismasam her gun muazzam sofra isteyecek ama calisiyorum diye sagolsun anlayis gosteriyor.!
yoğurt yeterkıymalı karışık dolma- kırmızı mercimek çorbası. yarına ne yapsam diye düşünüyorum bende
Pardon canım. yanlis okudum. yarına ne yapsam diye düşünüyorum demişsin. ben yanına anladım...çok saçma oldu mesajim.dikkate alma lütfenkıymalı karışık dolma- kırmızı mercimek çorbası. yarına ne yapsam diye düşünüyorum bende