- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi papatyam_83
kendi yapsin o zaman , siz neden ugrasiyorsunuz ki?Problemliyse eşiniz cook düşünüyorsunuz her gün NE YAPSAM Diye. Sinir geliyor artik biktim hakkaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi yapsin o zaman , siz neden ugrasiyorsunuz ki?Problemliyse eşiniz cook düşünüyorsunuz her gün NE YAPSAM Diye. Sinir geliyor artik biktim hakkaten..
yemek değil de ortalığı topla bulaşık daha sinir bozucu
yemek değil de ortalığı topla bulaşık daha sinir bozucu
En güzeli bu bence:)) Biz de öyle yapıyorduk geçen seneye kadar ama borca girince yapılmıyor...Ama maddi durumu olan herkes böyle yapmalı diyorum. En azından haftanın 3-4 günü.="Ysmdfn, post: 53299328, member: 665402"]Et,sebze,bakliyat dönüşümlü olarak pişiyor ama kızım için.. hergün değişik bi çorba..
biz pek yemiyoruz evde.. genelde dışarda.. yemek işi sıkıyor beni.
Valla mercimek çorbası et sote pirinç pilavı salata var bigun bendeLütfen pratik günlük evinizde ne pişiyor yemek me yapıyorsunuz
Ya biz de oyle 3-4 gun disardan yiyoruz ama cocugum icin hergun ev yemegi yapiorum ben ev yemegini pek sevmiyorum ama bu sefer de aylik ciddi bi para kaciyor dusaridan yiyinceEn güzeli bu bence:)) Biz de öyle yapıyorduk geçen seneye kadar ama borca girince yapılmıyor...Ama maddi durumu olan herkes böyle yapmalı diyorum. En azından haftanın 3-4 günü.