- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
ben de dr a akıntım olduğu için gittim ve 2 ayrı doktor da günlük pedin kullanılmaması gerektiğini, cildin nefes almasını engelleyip ph seviyesini etkilediğini, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam yarattığını söylemişti. peki ne yapacağım dediğimde, ilaç yazmıştı ve çantanda bile külot taşı sık sık değiştir demişti. 5-6 kez çamaşır değiştirdiğim oluyordu. neyseki şimdi iyiym=)
sebamed jel sabun mu oluyor acaba? tabii sebamed ph 5,5 değerinde oluyor sanırım ama yine de vajinaya bu tür ürünler kullanmak sağlıklı mı? dr. tavsiyesi mi acaba?
ben de dr a akıntım olduğu için gittim ve 2 ayrı doktor da günlük pedin kullanılmaması gerektiğini, cildin nefes almasını engelleyip ph seviyesini etkilediğini, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam yarattığını söylemişti. peki ne yapacağım dediğimde, ilaç yazmıştı ve çantanda bile külot taşı sık sık değiştir demişti. 5-6 kez çamaşır değiştirdiğim oluyordu. neyseki şimdi iyiym=)
bende 3-4 kat tuvalet kagıdını tampon gibi 2 dudak arasına yerlestiriyorum vede wc den wc ye yeniliyorum. hem akıntı camasırıma degmiyor hemde emiliyor ıslak kalmıyor problem olmuyor
bende uzun zamandır ped kullanıyorum kaliteli ürünleri kullanırsam sorun yok bazen degiştiriyorum ozaman kaşıntı oluyor bende sebamed jel kullanıyorum birde arada travogen bir merhem var onu kullanıyorum ozaman geçiyor tabi sık sık degiştirmek lazım