• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lily86

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
15.265
En iyi cevaplar
1
14.075
498
Muğla
Herkese selamlar :3:
Diyet günlüklerinde uzun zamandır topiği olan bizler, herkesin topiğini ziyaret etmek istiyoruz ama tabii bu uzun bir zaman gerektiriyor
Bu nedenle bu topiği açıp birbirimizi buradan takip edeceğiz bundan sonra, zaten hiçbirimiz belli bir liste uygulamıyoruz, herkes kendince kendi beslenme düzenini ayarlıyor
Hepimizin az çok birbirini tanıdığını varsayarak bu topiği açmış oluyorum
Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah:46:

Bu topiğin yazarları şu şekildedir:

• Lily86
  • Sevgi_meleği
  • Pembepalto
  • Karamelek01
  • Denizeliklim
  • KalbimEllerinde
  • Randomlife
  • Beyazbulut
  • Katzi

Biz beraber bu yolda bu şekilde devam etmeye karar verdik, hem zayıflayacağız hem eğleneceğiz:8::8::8:
herkese sevgilerimle...:16:

Son düzenleme:
yihhhuuuuu hayırlı olsun yarışlarımız nezaman başlıcak:)
evet işte ilk cevap pembemden geldi oleyyyyyyyy:8::8::8:
yarış olarak düşünmedim tatlım ama şöyle yapabiliriz başlangıç yarın olsun ne dersin???
bugun herkes ztn kendi topiğine yazıyordur
ben bi liste düzenleyeyim adımızı falan yazayım

evet işte ilk cevap pembemden geldi oleyyyyyyyy:8::8::8:
yarış olarak düşünmedim tatlım ama şöyle yapabiliriz başlangıç yarın olsun ne dersin???
bugun herkes ztn kendi topiğine yazıyordur
ben bi liste düzenleyeyim adımızı falan yazayım

Tamam asıl yarın başlıcaz ozaman.Tam bi sağlıklı beslenme spor bunun yanısıra harika zayıflamalarla dolu bi topik olsun inşallah.

işte lily'imden beklediğim davranış :)) tebrikler güzelim, çok güzel olmuş bu topik :))

yarından itibaren yazıyoruz o zaman. süper :52:

Tam gununde gelmişim demekki ya.içime doğmuş. Kalbim temiz. :) tamam bizde koruma programındayız ozaman esınle. Bılmıyorum başka korumada olan varmı? Bıraz uzak kaldım malum..
LISTEDEKILERDEN BIRTEK KATZIYI TANIMIYORUM. YADA HATIRLAYAMADIM DIYEYIM. EEE ONUNLA KAYNAŞMAKTA 1 GUN SURSEEE, OOOO GERİ KALAN CANIM CİĞERİM ZATEN. HARIKASINIZ KIZLAAAAAR. SAOL LILIYCIIIIIIIIIM MUJJK.

Son düzenleme:
kızlar artık burdan sohbet etceksek ben menümü burayada yazacağım uyarıları önerileri bekliyorum
ilk menü yazanda ben olayım
menümü bildiriyorum
2 ykdan az lor peynirle yaptığım salata(maydanoz+lor+baharat)
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 domates
6 yeşil zeytin
1 çk pekmez

7 fındık
1 sunta(başak bisküvi)

tonbalıklı roka salatası
1 dilim ekmek

1 çay bardağı sade nescafe
2 parça bitter

akşamada fırında tavuk var 1 butda ondan yerim salata ve ayran olur yanındada akşamada gene fındık ve kurukayısı yerim
bugün ara ögünlerimi hep fındık ve bitter olarak yapmak istiyorum onun için akşamada fındık yicem akşamı iple çekiyorum
leslimide yaparım akşam 9dan sonra

Tam gununde gelmişim demekki ya.içime doğmuş. Kalbim temiz. :) tamam bizde koruma programındayız ozaman esınle. Bılmıyorum başka korumada olan varmı? Bıraz uzak kaldım malum..
LISTEDEKILERDEN BIRTEK KATZIYI TANIMIYORUM. YADA HATIRLAYAMADIM DIYEYIM. EEE ONUNLA KAYNAŞMAKTA 1 GUN SURSEEE, OOOO GERİ KALAN CANIM CİĞERİM ZATEN. HARIKASINIZ KIZLAAAAAR. SAOL LILIYCIIIIIIIIIM MUJJK.

minikkcim senle aslında çokda diyalogumuz olmamıştı herkese pek yetişemiyordum tam ayak uydurmaya başladım bu seferde sen gelmez oldun
ama yinede bana canım cigerim dediğin için teşekkür ederim öyleyse sen ve diğer arkadaşlarımda benim için öyleler:16::16::16::54::54::54:

süper bi fikirrrr lilycimmm iyikide aklina gelmis böyle bisey:32::32:
yarin baslayalim o zaman:23::23:
menülerimizi buraya yazacaz, kendi topiklerimiz ne olacak onu anlamadim:52::52:

Aşkitom her zamanki gibi düşüncelerine bayılıyorummm :54:
Süper olmuş bence de.
Bundan sonra buraya mı yazıcaz?

kızlar ne güzel ya başlamışız bile yazmaya...:8::8::8:
yarın başlıyoruz kızlar
bu bnm fikrim değildi ama
pembepaltonun topiğinde gördüm hemen açmaya karar verdim ki lafta kalmasın
neyse kızlar ben cıkıyorum akşama gelirim inşallah yazışırız
ama yarın başlangıç olsun tamam mı?
minikkim senin kalbin temiz ztn bunu bilmeyen mi var????
korumada olman senin bizden ayrı duracagın anlamına gelmez dimi ama? sen bizim baş tacımızsın
hepinizi öptüm :21:
sevgiler...:16::16::16:

kızlar artık burdan sohbet etceksek ben menümü burayada yazacağım uyarıları önerileri bekliyorum
ilk menü yazanda ben olayım
menümü bildiriyorum
2 ykdan az lor peynirle yaptığım salata(maydanoz+lor+baharat)
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 domates
6 yeşil zeytin
1 çk pekmez

7 fındık
1 sunta(başak bisküvi)

tonbalıklı roka salatası
1 dilim ekmek

1 çay bardağı sade nescafe
2 parça bitter

akşamada fırında tavuk var 1 butda ondan yerim salata ve ayran olur yanındada akşamada gene fındık ve kurukayısı yerim
bugün ara ögünlerimi hep fındık ve bitter olarak yapmak istiyorum onun için akşamada fındık yicem akşamı iple çekiyorum
leslimide yaparım akşam 9dan sonra

sunta mı :)
allah iyiliğine versin sadiyem ya :)
güldürdün beni :)

ayrıca menün güzel. ofsayt bi durum göremedim tatlım. afiyet olsun.

minikkcim senle aslında çokda diyalogumuz olmamıştı herkese pek yetişemiyordum tam ayak uydurmaya başladım bu seferde sen gelmez oldun
ama yinede bana canım cigerim dediğin için teşekkür ederim öyleyse sen ve diğer arkadaşlarımda benim için öyleler:16::16::16::54::54::54:
ben takıp etmiştim seni bol bol. Sayfana yazdım mı yazmadım mı cok hatırlamıyorum ama neyse bundan sonra bol bol beraberiz... :9:
Yarın başlıyoruz kızlar
Minikkim senin kalbin temiz ztn bunu bilmeyen mi var????
Korumada olman senin bizden ayrı duracagın anlamına gelmez dimi ama? Sen bizim baş tacımızsın
Sevgiler...:16::16::16:

:38: Opuyorum kocaman tatlım. Cok özlemişim sizi yaaaa.

slm kızla şimdi bende katılmak istesem beni alırmısınız???
tatlım hoşgeldin
yanlış anlama biz daha önceden diyet günlüklerinden tanışıyoruz ve birbirimizi takipte zorlandığımız için bu topiği açtık
sana diyet günlüklerinde bir günlük açmanı tavsiye ederim

kızlar hepinize selamlar:3:
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....:16::16::16:

kızlar hepinize selamlar:3:
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....:16::16::16:

benden hepsine ok valla :)
ama şeyi sorcam, nerelerimizi ölççez :)
onları da belirt bence. karışıklık çıkmasın.

muah canım:38::38::38:

yarın başlıyoruz kızlar
minikkim senin kalbin temiz ztn bunu bilmeyen mi var????
korumada olman senin bizden ayrı duracagın anlamına gelmez dimi ama? sen bizim baş tacımızsın
sevgiler...:16::16::16:

iyi ki bugün başlamadık. bugün biraz az yemiştim zati ben:1:

Back
X