- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
Ya kızlar bana 30 yaş için cilt bakım önerilerinde bulunur musunuz? Cildim kırışıyor gözeneklerim büyüyor ve cildimin tonu değişiyor ne yapmam lazım
sen bakım olarak neler yapıyosun anlatsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar bana 30 yaş için cilt bakım önerilerinde bulunur musunuz? Cildim kırışıyor gözeneklerim büyüyor ve cildimin tonu değişiyor ne yapmam lazım
bak bunu bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Ama ametistim den nasıl vazgeçerim onuda bilmiyorum :) Ametist dursun bende ya :) Benim mor renge aşırı bir ilgim var. Bayılıyorum. Mor olsun 3 kuruş fazla olsun :)burcunun dışındaki taşları taşımak negatif enerji verirmiş maranki öyle anlatıyo
bu arada suyu yavaş içmek sünnet ya zaten bak nası faydası varmış
burcunun taşlarına bak bi belki vardır maranki bi anlatıyo bi duysan o aşkla bağlı olduğun ametisti bile fırlatıp atarsınbak bunu bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Ama ametistim den nasıl vazgeçerim onuda bilmiyorum :) Ametist dursun bende ya :) Benim mor renge aşırı bir ilgim var. Bayılıyorum. Mor olsun 3 kuruş fazla olsun :)
Baktım şimdi . Karneol yani kırmızı akik miş. Ama şöyle bir durum var. Ben başak burcuyum ama burcumun hiçbir özelliğini taşımıyorum Hani başaklar düzenli, kararlı , lider filan olur derler ya cık bunların hiçbiri bende yok :)burcunun taşlarına bak bi belki vardır maranki bi anlatıyo bi duysan o aşkla bağlı olduğun ametisti bile fırlatıp atarsın
Aaaa çantamda var dişlerim için almıştım dur süreyim hemen teşekkür ederimkesinlikle ve kesinlikle hindistan cevizi yağı diyorum arkadaşım harika bişey bu
Hiç bişey yapmıyorum açıkçası sadece yüzümü yıkıyorum ve biodermanın nemlendiricisini sürüyorum ama artık başlamam gerek bana önerebileceğiniz herşeye açığımsen bakım olarak neler yapıyosun anlatsana
Çok değerli bir burcun var demek kiBenim taşıma Yakut diyor Yakut kaç para haberi var mı bu marankinin
Yok kız dengesiz teraziÇok değerli bir burcun var demek ki
Dengesiz mengesiz yakutu kapmissinYok kız dengesiz terazi
Baktım şimdi . Karneol yani kırmızı akik miş. Ama şöyle bir durum var. Ben başak burcuyum ama burcumun hiçbir özelliğini taşımıyorum Hani başaklar düzenli, kararlı , lider filan olur derler ya cık bunların hiçbiri bende yok :)
Bu arada hani farmasinin cilt beyazlatıcı kremini kullanıyorum demiştim ya. İşin açıkcası 2 aya yaklaşık düzenli kullanım olduğu halde bir farkını göremedim. Bıraktım ve bu seferde farmasinin aynısefa özlü yüz kremini kullanmaya başladım. Bir kaç gün oldu daha başlayalı. Ama sevdim gibi :) Bakalım neler olacak ...
Aaaa çantamda var dişlerim için almıştım dur süreyim hemen teşekkür ederim
Hiç bişey yapmıyorum açıkçası sadece yüzümü yıkıyorum ve biodermanın nemlendiricisini sürüyorum ama artık başlamam gerek bana önerebileceğiniz herşeye açığım
Benim taşıma Yakut diyor Yakut kaç para haberi var mı bu marankinin
rica ederim başka sormak istediğin şeylere açığım hindistan cevizi yağı hakkında şunu da diyelim cilt beyazlatıcı ve sivilce oluşumunu engelleyici özellikleri de var göz çevresi de dahil tüm yüzüne uygulayabilirsin
Ay ben bu Hindistan cevizine hayran oldum ilk sürmede farkeder mi bi cilt gerçekten farketti bunu bi süre deneyeyim diadermine nin yüz yıkama jelini aldım sabah akşam onunla yıkıyorum akşamları da Hindistan cevizi yağı sürüyorum göz çevrem dahil sanırım gözeneklerime de iyi gelecek gibi hadi hayırlısı teşekkürler kızlar