Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her kadın yaşar bu durumu sıkma canınıAaayyy dun noldu yaaa
Sabah bulasiklari makineye yerlestirdikten sonra calistirmaya calistim saatlerce
Naptiysam calismadi
Bide biraz fazla doluydu
Napim bozuldu heralde diyerek butun bulasiklari elimde yikadim
Hersey bitti
Makinenin kapagi acik kalmasin diye bi kapattim
Calisti
Merhaba konu aktif mi bilemedim ama bende yazmak istedim ☺ bugün pazar . sabah kalktım ve işe gittim . Bugün mesai yaptım yani . Saat 6 gibi eve geldim. Sonra ıslak kek yaptım. Cilt bakımı yaptım. Yeni aldığım bir ürünü deneme aşamasındayım inşallah işe yarar çünkü pahalıydı Kitap okuyorum tv izliyorum ve birazdan yatacam Anlayacağınız klasik sıradan bir pazar :)
Insallah. Tek umidim gelecekAY Sizin için zor bir dönendir inşallah hersey sizin için güzel olur
Nasılsınız ?Insallah. Tek umidim gelecek
Nasılsınız ?
Geçecek bu günlerde zor olacak ama geçecek
herkese merhabaaaaaa en çok ta sana olalayaaInsallah en kisa zamanda
Sizin gibi guzel ve guzel yurekli dostlarim sayesinde
herkese merhabaaaaaa en çok ta sana olalayaa
18 sayfalık yazını okudum ve en başlarda ne güzelde yazmıisın brawo
hadi amaaa sen bakımlı bi kadınsın bakımlı kadınlar he zaman güçlüdür. eminim hayatta sen neleri atlatmışsındır. bukadar büyürtme gözünde lütfen. sadece hayatından devamlı kavga ettiğin moralini bozan birisi çıkıp gidicem. buna üzülmemelisin bu giden kocanda dahi olsa seni rahatlatıcaktır buna emi ol.
çünkü hayat güzel ve yaşamaya değer. lütfen bu yazılarına devam et sana yardımcı olalım moralinide yüksek tut