Günlerce konusup sevgili olamamak

Ay tabi sevgili olmaz adam zaten sevgili olmadan isteklerini karşılıyorsun seni kullanıyor sende sevgili olmayı bekle. Ay aklın varsa daha fazla kullandırtma kendini.
Yok konusmuyoruz zaten bitti olmaz hani bizden bisey benle ciddi olmayan biriylr böyle davranan biriyle olmam konusmam saçma olur

Suçlamıyorum tabiki kendimi ama bos zaman kaybı oluyor hami böyleleri devir fazla değişti kimseye güven olmuyor ya

Çocuk seni sevmiyor net olan bu kendini tatmin etmek için seni kullanıyor o kadar sevse inan daha farklı olurdu

Umarım kararından geri dönmezsin genelde iki canım cicime geri dönenler fazlasıyla var.
Hani başta çabaladı etti sonra saldı cinselliğe yöneldi bana sey dedi herseyi biseye dayatmak zorunda değiliz dedi iste önceden ciddi düşünen adam suan düşünmüyor

Love bombing yapmış.Genelde sevmeyen ama cinsel olarak çekici buldukları kadını yatağa atmak, cinsel olarak faydalanmak için ilgiye alakaya boğup istediklerini alınca giden, ucube erkeklerin kullandığı bir manipülasyon taktiği. Bence engelleyin gitsin. Seven ve olgunlaşmış bir erkek bu şekilde davranmaz. Buraya yazdığınıza göre yazsa barışırsınız gibi geliyor. Bence engelleyip numarasını silin bundan bir halt olmaz.Diyorsanız ben burnumun dikine gidicem ağzınızın payını alırsınız hiç önermem. Yeni kurbanlar aramaya başlamıştır bile.

Konusmayız artık başta sevdiğini düşündüğüm biriydi seven insan bu kadar kolay vazgeçip böyle seyler yapmaz yani

E bu seni kullanıyor sevgi falan yok ki sadece senle tatmin oluyor hem kucağına oturuyorsunuz hem engelle diyorsunuz madem istemiyorsunuz neden siz engellemiyorsunuz ya da neden temas ediyorsunuz çok saçma geldi

E bu seni kullanıyor sevgi falan yok ki sadece senle tatmin oluyor hem kucağına oturuyorsunuz hem engelle diyorsunuz madem istemiyorsunuz neden siz engellemiyorsunuz ya da neden temas ediyorsunuz çok saçma geldi
Şöyle aslında benim bulusmamın sebebi onunla konusmak nolucak durumumuz diye sonra ilk umursamadım yaklasmaya çalıstı sonra neyse bisey oldu çekti kendine oturttu sonra kalktım iste yani brn oraya temas icin gitmedim onu görmek ve konusmak icin gittim ani gelişti hani yazdıgımı okuduysanız yüzümü falan sıktı hic umursamadım tiksiniyor gibi baktım ne istiyosun diye sordu hatta bana sevmeni istiyorum dedim oda güldü dediki kolaymı o kadar dedi ciddiye almadı dedi herseyi sen bitirdin dedi bana sonra konuyu kapattı yani bana karsı hislerini sözde ben bitirmisim ben sogutmusum

Basta hata yaptım cezasını çektim yani kısacası bu oldu hayırlısı olsun ne diyelim en dogrusu konusmamakmıs basta ben hata yaptım anladı oda bu sevmez diye yaklasımımdan ciddi olmadı bu yani
okudum yeni yazdıklarını. çocuk kalitesiz orası zaten aşırı belli. boşver bu gereksizi. sanırım sen benim zannettiğim gibi peşinden koşturmak için değil de altıncı hissin hissetmiş çocuğun kalitesizliğini o yüzden böyle yapmışsın. kaybettiğin bir şey yok bence hayırlısı olmuş

Konusmuyoruz artık şöyle söyleyim o nankörlüğü affetmez basta ben çok yanlıs davrandım o kadar çabaladı etti bos çıktı sogudu zamanla suandada o umursamıyor ciddiye almıyor olay bu yani
Size ne anlatsak boş.Biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun?
Tamam kızım başta cool takılmış,peşinde kosturt
muşsun,sonra aman kuş kaçmasın diye öptürüp,elletmişsin.Adamın hevesi kaçmış yeni heyecanlara yelken açmış.Sende tüh baştan optureydim iyiydi diyorsun maçomuzun gururu incinmiş vah vah.......
Okuyun,gelişin sosyallesin kendinizi bu tarz adamlara layık görmeyin.Elinizde telefon, dünya avuçlarinizin arasında birazcık gözünüzü açın....

Kaçarsa kaçsın basta 3 ay bana hic güvenmedi inanmadı özgüvensiz biriydi zaten 4 ay konustuk 2 kere bulustuk sanki durmadan öptürmüs gibi konusman saçma bide o öptü hani ben yapısmadım ona öptü geri çekildim zaten yanlıs oldugu icin beni suçlaman saçma zamanla sogudu diyorum siz sadece öpme ellemeye odaklanmıssınız yasananları bilmiyosunuz ben gittim basta onunla konusurken baskasıyla çıktım bulusacaktık ektim soguk yaptım tavır yaptım soguk olmaya devam ettim bitirdi zevk şeyine gelirsek insan hoslandıgını begendiğini arzular durmadan sex seysi konusmadık Bile sadece son zamanlarda demeye basladı o kadar sonra konusmayı kestik dedi sen bitirdin herseyi dedi olmaz bizden dedi bitti konusma böylece cinsel istek seysi artık benimle ciddi olmadıgında oldu ben bunun farkındayım aklıma takıldı buraya sormak istediğim şu 4 ay boyunca hicmi sevmemis sizce diye bi soru sormak istedim fazla yanlıs anladınız başta ben istemiyordum simdide o istemiyor devran döndü

Sorunları var onun baslarda deli deli düsmanım var öyle böyle güvenmiyordu bana uzun lafın kısası baslarda hoslanmıs zamanla baktı tavırlarımdan ciddi düşünmedi istemedi ilişki öyle yani bana dediki bundan 2 ay önce hic destek olmuyosun dedi nasıl sevgili olayım konusmaların soguk dedi basta o istedi ben istemedim suandada o istemiyor yani ben sadece burdakilere sordugum soru şu beni hicmi sevmedi hoslanmadı diye soru sordum konu saçma yerlere gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…