Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

estf. ara yorumları okumadım.
altın işindende anlamam zaten. dikkatimi çekti nerede takılıyormuş diye.
bozdurunca değerini kaybetmeyen yada daha az kaybedecek olan ne ise onu alın.

Hasir banada cok kaba geliyor.
Sahtesini almistim görünüm olarak farki yoktu, takinca kıroyum ama para bende gibi birsey oldum .

Pirlanta set güzel.
Bende evlenecegim ama ne hasirim var ne pırlanta ; ne de taki konuştuk.
Bu gidisle masrafsiz evlenecem galiba :)

Yanlış anlamışsın. Görgüsüz demedim ben sana. Trabzon setini beğeniyor olabilirsin, gayet normal. Çok gösterişli olduğu için gelinliğin üzerinde şatafatlı durur gibi geldi bana. Bu anlamda eski konunda kınadığın kişilerle aynı duruma düşme demek istedim. Gösterişli ve değerli eşyalar insanların gözüne hoş görünse de kötü niyetli kişilere hedef olur. Bu nedenle mütevazılık tercihimdir. Nişanlınla aynı fikirdeyim mütevazı takı konusunda.
Tekrarlıyorum, görgüsüzlükle falan itham etmedim. Yanlış anlama lütfen.

En güzeli kafanız rahat olur :)

Nişanlınin islerinden dolayı bir türlü kesin tqrih belirleyemedik ki

Bende bekliyorum bakalım
Bizimde öyleydi.. Birde çok mesafe var. Aradaki 1 günlük boşluğu değerlendirelim diye yollarda harap oldum. Neler çekmedim ki :))

Bizimde öyleydi.. Birde çok mesafe var. Aradaki 1 günlük boşluğu değerlendirelim diye yollarda harap oldum. Neler çekmedim ki :))

Bende neredeyse 2 aydir doğru dürüst görmedim.
Sürekli telefonda görüşüyoruz.
Rusyadan yeni gelmişti. Simdide birkaç gun Türkiye de kalıp kibrisa gtti.
Adam bir dursa durdugu yerde birseyler olacakta....
Simdi bu kadar isi gücü varkende oturup düğün ayrintisini konuşamiyoruz malesef .....

Geç olsun güç olmasın demişler siz mutlu olunda 3 4 ay sonra olsun :)

Geç olsun güç olmasın demişler siz mutlu olunda 3 4 ay sonra olsun :)

Aynen hiç hemen olsun gibi bir derdim yok.
Kafamiz biraz rahatlasin.
Bende bir tatile çıkarım .
Sonra ayrintilari konusur karar veririz artık.
Mutluluklar diliyorum sizede evliliginiz daim olsun

Siz benim ne kadar sevdiğimi sevildiğimi ne mücadele verdiğimi nerden bilebilirsiniz ki?
Taki icin mucadele verdigini biliyorum mesela... ben evlenirken esimi zorlayacak hicbirsey istemedim mesela... o da benden beni zorlayacak bisey istemedi... ailelerimiz oyle ahim sahim aileler de degiller laf soz olur canimizi sikarlar bu guzel gunlerimizi rezil ederler diye onlardan da istemedik. Onemli olan bizdik. Ne taktigimiz taki ne giydigim gelinlik...
Neyse suanda benim gordugum bu... dilerim ben yaniliyorumdur. Gercekten cok seviyor ve seviliyorsundur umarim...

Takı için ne mücadelesi veriyorum illede onu almayalım bunu alalım elli sekiz tane bilezik alalım her yeri altın dolduralım mı diyorum? Bende zorlayacak bir şey istemiyorum zaten olacağı gönlümün istediği gibi olsun istiyorum. Bu kadar zehirli dil sizin kendinize zarar verir Allah'tan beni anlayan insanlar var..

Tesekkur ederim,herkes oyle diyor eşim icin.
Ama dediginiz gibi aileler de oldugunu biliyorum. Ne yazik ki.iste ki degerin olsun bedavaya gitme ucuza gitme gibi konusmalar dönüyor bu tip ailelerde.

Peki....

Nişanlık zevkli bı insan bence, Trabzon u Hasırı napıcan ne güzel setler,takılar vs yapmışlar.
Yaşına göre al.
İlerde yaşın oturunca Trabzon da alırsın, Hasırda.

Bende uzun dönem kullanacağım şeyi kendim seçmek istedim.
Ciddi ciddi o seti mutfak robotu sıklığıyla kullanacağınıza inanıyorsunuz yani? Senede iki üç düğün dernek görürsünüz en fazla.
Değmez o kadar tartışmaya, can sıkmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…