• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

dün gece oldboyu izledim akannehir
film bittikten sonra belli bi süre kendimi ekrana boş boş bakarken buldum ne acayip bi filmdi o öyle yaa
ayy kızıyla olan şeyleri düşünmek dahi istemiyorum Allahım akannehir
çok farklı ama çok güzel bi film benden tam not aldı

aynı benkaydirigubbakcemile3

----------------spoilerr içerir kendileri---------

allegriacımmm ben ilk şoku intikamla dolup taşan karakterimizin kütüphanede oynaştığı kızın ablası olduğunu öğrendiğimde yaşadımakannehir ya nasıl olur bu die kudurdum kendimce..

onun şokunu atlatamadan 2.darbe geldi, esas olanda kızıyla birlikteymiş meğer :umursamaz: filmin başlarında şüphelenmiştim ama kızının adresini beraber bulduklarında falan attım şüpheyi, olsaydı çoktan çıkardı ortaya die..

son sahneler zaten mahvetti beni, adamın düştüğü haller gerçekten iç karartıcıydı, dilini kesmesii:sinifsinif:

yaşanılan ilişkiler çok iğrenç, ancak filmin konusu dehşet olmuş.. bi intikam neler yaptırır insana gördük:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
magic cim yazarken spoiler icergine dikkat ediyoruz lutfen.. spoiler varsa lutfen mesajinin basina bir uyari yaz canim.. insalar filmi izlemek isterken en can alici noktalarini izlemeden ogrensinler istemeyiz demi :)

aaa ölemi bilmiodum ben burda da öle olduğunu.. düzeltirim şimdi tamam..

tesekkur ederim canim.. onemli bir ipucu degilse konusuyoruz hakkinda..a ma filmin en onemli gercegi ise pek ust kapali konusuyoruz ki filmi izlemeyen anlamasin..

olur canim ole seyler gucenme nolura.s.

yok asmincim neden güceneyim olurmu öle şey, uyarıcaksın tabiki, benim aklıma gelmedi biran... sonuçta bende istemem can alıcı noktaları izlemeden okumak a.s

buarada ben pek kanlı film izleyemem, pek değil hatta hiç.. testere falan hiç kaldırmıo bünyem.. a tale of two sisters nasıl bu konuda? afişi kanlı ama içerik de ölemi? bi testere hostel gibimi? yoksa orta kıvammı cnm?

tale of two sister baya kanli canim ya.. ben urperdim baya izlerken.. yani ne bileyim bi testere kadar degl ama neticede var mi var.. insani biraz daraltan bir konusu var..

:bbo: kalsın ozaman ben almim kaydirigubbakcemile3 saol cnm...

ben aşk filmlerinin dibine vurim bari :delphin: baya var izlemem gereken

şimdi öncelikle more than blue (hüzünden öte)izlicem, sonra Oasis ve my sassy girl (hırçın kız)..

offf ağliim şöle biraz yaaa :gitme:

Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom | ılkbahar Yaz Sonbahar Kış ve yine ılkbahar

Hayranlık uyandıran bir film kelimeler bile kifayetsiz kalır anlatmaya . Dingin ruhu okşayan bir anlatım .Zaten filmin geçtiği atmosfer mekan fevkalade büyülenmemek elde değil. Mutlaka izleyin kızlar :)

2798684520084807748S600x600Q85.jpg

ilkbahar yaz sonbahar kis ve yeniden ilkbahar filmi tamamen sembolik anlatim iceren bir film..
o yuzden filmi izerken gorduklerinizi inceleyip ne manaya gelebilecegini sorgulayin derim..
mekanlar gorsellikler zaten sizi etkisi altina alacaktir.. az ama oz olan olaylari degisen seyleri biraz dikkatle inceleyin.. cok derin manalar bulacaginiza inaniyorum sahsen..
en sevdigim kimki duk filmlerinden biri.. ve filmin en sevdigim sahnesi:

spring-summer-autumn-winter-and-spring-6.jpg

Son düzenleme:
Asminim sembolik ayrıntılara hiç dikkat etmemiştim izlerken ama dediğin gibi film çok derin ,dikkatle incelenmesi gerekiyor .Zaten bir kez daha izlemeyi düşünüyorum filmi .Dikkat ettiğin ayrıntıları paylaşsana burda :)

Ben de izlemedim bu ilkbahar yaz sonbahar kış'ı, çok filmim birikti onları azaltıp bunu izliyim ben de. Magic sen de izlemedin dimi canım bunu da ekleyelim yerimseniben

bir dizi indiriyorum simdi guney koreli.. bakalm begenirsem paylasicam burda 20 bolumluk birsey zaten.. baya ovgu toplamis.. o zamana kadar azaltin filmlerinizi kizceler birlikte takip edelim su diziyi her bolumunu birlikte tartisalim.. yalniz olunca tadi cok cikmiyor :))

ayrica prensescim o yorumlar sana ozeldi kuzum halka arz etmiyorum :) isin sakasi ne anlattigimi da unuttum sana bir de su an o hayvanlardan ve sirasindan emin degilim bir kez daha izleyip oyle yazicam yorumumu.

Evet asmin ya bana da çok kore yapımı dizi denk geliyor, puanları da gayet iyi ama ben hiç izlemeye girişmedim. Sen bi dene bakalım dizileri de filmleri kadar güzel mi yerimseniben

Back