onu izlemedim. ama greatest love güzeldi, ağlamaklı birşeyler istersen ı'm sorry ı love you da güzeldi ama en çok my girl friend is a gumiho yu sevmiştim ben shin min ah oynuyo hafif fantastik birşey :)
I'm sorry I love you izledim diğerlerine bakıcam yok komedi istiyorum you are beautiful' u yarım bırakmıştım ona başladım bitince bakıcam:)teşekkür ederim:)
o zaman greatest love ve personal taste güzel diziler onları düşünebilirsin :) heartstringsde (you've fallen for me) de you are beautifuldaki oyuncular var beğenebilirsin onu da :)
Finding Mr. Destiny
insanların ilk aşklarını bulmak için şirket açan bi adam ilk müşterisine aşık olur. film kadının ilk aşkını aramak için ikisinin verdiği uğraşı anlatıyo. çok hoş romantik bi filmdi özellikle kadının anılarına dönme sahnelerini çok beğendim. :)
Mehtap, tatil, birkaç film izleme sonrası Kore dizilerine dönüş yapıyorum... My Fair Lady dizisini izliyorum kızlar... 49 Days' in Ruh bekçisi ve Secret Garden' ın Oska' sı var bu dizide, çok eğlenceli gibi... Biraz daha izleyeyim daha detaylı yorumlar yaparım
Yoon Eun Hye de varmış. :))
Lie To Me de oynuyordu.
Çok tatlı bir kız. Epeyce güldürmüştü beni Lie To Me'de
Oska ve ruh bekçisi de varsa kaçırılmamalı. İzle bakalım, neler düşüneceksin.
Ben de ona göre karar veririm. =)
Yarısı bitti dizinin, kapıldım gidiyorum bakalım sonu nasıl olacak...Burada da güldürüyor zaten komedi dizisi ama araya bazen romantizm giriyor... Bir de sevdiğim oyuncular olunca çok keyifle izliyorum ben, karakterlere de çok ısındım... Bence izlenebilir bir dizi beni yanıltmadı...
merhabalar! romantik bir dizi arıyorum ama daha önce hiçbir diziye başlamadım.önerilerinizi bekliyorum.
bir de nerden nasıl tedarik edebilirim bölümleri.
Canım herkese önerilerim hep aynı oluyor genelde bof benim ilk gözağrım tavsiye ederim:))onun dışında secret garden, personal taste, city hunter,full house,I' sory I love yu,49 days, you are beautiful, playful kiss, dream high en beğenilenler asya diziden izleyebilirsin:)
a moment to remember ağlak ve romantik bi filmdi :) bilmiyorum ağlar mısın ama güzeldi.Bir diziyi daha bitirdim iki tanesine başladım:))ben hep dizi takip ettim filmlerde baya iyidir eminim bana şöyle aşk kokan ağlayabilceğim iyi bir film söyleseniz baktım ama bir kaç sayfaya emin olamadım.not:filmlerde kolay ağlayan biri değilim ona göre öneri istiyorum :))
a moment to remember ağlak ve romantik bi filmdi :) bilmiyorum ağlar mısın ama güzeldi.
teşekkür ederim canım, biraz göz gezdirdim de secret garden baya övülmüş, onu gözüme kestirdim ama korkuyorum baya kendimi kaptırmaktan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?